Antena Căutare

E oficial! Omar Hayssam se afla la Penitenciarul Bucuresti Rahova

La patru zile de la aducerea lui in tara, teroristul a fost mutat, astazi, in secret, dintr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane in Penitenciarul Rahova.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a anuntat ca Omar Hayssam se afla, incepand de astazi, in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si va fi cazat intr-o camera cu "profil de carantinare-observare", informeaza Mediafax.

"Persoana condamnata la o pedeapsa privativa de libertate Hayssam Omar se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de astazi, 23 iulie 2013. Dupa indeplinirea procedurilor de primire in unitate, acesta va fi cazata intr-o camera cu profil de carantinare-observare, in conformitate cu prevederile legale", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane.

In ultimile patru zile, Omar Hayssam s-a aflat in custodia Politiei Romane, fiind introdus intr-un centru de retinere si arest preventiv pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu inchisoare emise pe numele sau.

Omar Hayssam a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru frauda, in iunie 2010, la 20 de ani inchisoare pentru acte de terorism, in octombrie 2012, si la 16 ani inchisoare pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, in noiembrie 2012.

Foto: Intact Images

REVOLTATOR! Un sofer din Mures a fost amendat de politie pentru o linie continua imaginara... Avertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Grecia! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x