Antena Căutare

Ea minoră, el pensionar. Scandalul amoros care a revoltat România: Când am aflat cu cine s-a iubit, mi-a venit rău

O fată, care este departe de vârsta majoratului, trăiește o poveste amoroasă mai puțin obișnuită. Se pare că tânăra se iubește cu un bărbat, care ar putea să-i fie ușor bunic. Relația celor doi a fost dezvăluită chiar de tânără, care trece prin momente foarte dificile

O fată, care este departe de vârsta majoratului, trăiește o poveste amoroasă mai puțin obișnuită. Se pare că tânăra se iubește cu un bărbat, care ar putea să-i fie ușor bunic. Relația celor doi a fost dezvăluită chiar de tânără, care trece prin momente foarte dificile.

Potrivit declarațiilor făcute de bunica fetei, aceasta este însărcinată, anunț care a lăsat-o fără cuvinte pe bătrână: „Când am auzit cu cine s-ar fi iubit, mi-a venit rău”, a spus femeia.

O fată în vârstă de 13 ani, din comuna Negomir, judeţul Gorj, este însărcinată în cinci luni, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un vecin în vârstă de 63 de ani. Poliţia şi Protecţia Copilului au deschis anchete în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că fata de 13 ani şi bunica ei au mers, marţi, la sediul Poliţiei Rovinari, sesizând faptul că, în luna ianuarie, copila ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un vecin în vârstă de 63 de ani. Familia fetei a declarat că nu a ştiut că aceasta este însărcinată şi a aflat de curând, în prezent sarcina având 20 de săptămâni.

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul de 63 de ani este cercetat în libertate.

„Am înţeles că fata a fost la un control la Rovinari, cu bunica ei, nu ştim mai multe lucruri. Am înţeles că fata ar mai fi avut probleme de genul acesta, ar mai fi fost şi altcineva condamnat. Am trimis viceprimarul acolo, mai are o soră. Bărbatul acuzat este vecin cu ea. Nu ştiu să mai fi avut probleme. Poliţia şi cei de la Protecţia Copilului anchetează cazul şi o să aflăm mai multe. E revoltător să aibă o asemenea vârstă şi să fie însărcinată”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Tudor Oiţă, primarul comunei Negomir. Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, inspectorii urmând să facă o anchetă socială şi să o consilieze pe minora care este însărcinată.

Incendiu pe calea ferată! O locomotivă a fost cuprinsă flăcări, în județul Alba - Video... Summit Sibiu 2019: Străzi închise și capace de canale sudate, ca pe vremea lui Ceaușescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x