Antena Căutare

Earth Hour, cea mai mare manifestatie de mediu din toate timpurile

Romania va participa, pentru al treilea an consecutiv, la cea mai mare manifestatie de mediu de pe glob, Earth Hour. Csibi Magor, director WWF Romania, a venit la Neatza sa vorbeasca despre acest eveniment.

Earth Hour este cea mai mare manifestatie de mediu de pe glob, la care participa 2 miliarde de oameni din sute de orase din intreaga lume. In ultima duminica a lunii martie, oamenii sunt invitati sa stinga lumina timp de o ora.

Evenimentul a avut loc, pentru prima data, in Sydney, Australia, in urma cu sase ani.

In Romania, anul trecut a fost organizat un concurs intre orase, in urma caruia au fost premiate localitatile cu cea mai mare deschidere catre protectia mediului. Castigatorul din 2012 a fost orasul Bistrita, unde s-au strans 17,6 tone de peturi.

Organizatia WWF va demara si anul acesta un concurs asemanator.

Afla mai multe informatii in VIDEOCLIPUL de mai sus!

FOTO: earthhour.org

UPDATE! Serban Huidu, patru ani de inchisoare cu suspendare. Verdictul este definitiv, fostul prezentator de televiziune... Mai ceva ca-n “Flight”: Un pilot al companiei TAROM, suspectat ca a vrut sa plece BEAT in cursa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x