Antena Căutare

Echipa Romaneasca ce a fondat o bursa descentralizată de criptomonede - TOTUL DESPRE DEXVERS (P)

DEXVERS este cea mai noua bursă descentralizată de criptomonede de pe piață realizată de o echipă de români și cetățeni români care locuiesc în străinătate. Iată de ce este interesantă.

Echipa Romaneasca ce a fondat o bursa descentralizată de criptomonede - TOTUL DESPRE DEXVERS (P) Galerie
Echipa Romaneasca ce a fondat o bursa descentralizată de criptomonede - TOTUL DESPRE DEXVERS

Un grup de cetățeni români au decis să-și facă propria bursă de criptomonede securizată, unde va fi posibil nu numai să schimbați orice criptomonede doriți, ci și să le urmăriți performanța într-un modul avansat de analiză, deasemenea, să le tranzacționați on-chain fără limitări.

Cu ce este diferit acest proiect, în afară de echipa sa? Are un program unic de staking care este flexibil și bazat pe recompense, un sistem de potrivire de marketing care recompensează proiectele care aduc volum de tranzacționare, o caracteristică care vă permite să transformați activele reale în LP-uri, asistență premium pentru clienți sai și nu in ultimul rand o caracteristica LATS, prin intermediul careia se permite listarea de cryptomonede aflate în stadiu de pre-vanzare sau vanzare privată.

Această echipă, condusă de Daniel Banu, un om de afaceri român de succes care trăiește în prezent în SUA, a înființat Dexvers - prima bursă de criptomonede românească ce oferă suport premium pentru clienți.

„Am observat nu numai că bursele de criptomonede existente sunt dificil de utilizat și nu oferă suficiente informații, dar totodată vin la pachet si cu o multitudine de erori și nimeni căruia să le putem raporta. Nimeni care să ajute utilizatorii.” explică fondatorul Dexvers, Daniel Banu „Și dacă ocazional am nevoie de o persoana reală care să mă ajute, vreau ca acel om să fie un membru intern al bursei respective pe care sa îl folosesc. În cele din urmă, încercăm să creăm o bursă adaptată nevoilor oamenilor - una care include toate cele mai bune funcții într-un singur loc și care este ușor de utilizat în același timp.”

Photo: Daniel Banu, CEO Dexvers

Pentru a realiza toate acestea, domnul Banu a strâns o echipă experimentată de profesioniști din țara noastră.

Designerul Dexvers UX/UI este Lau Ardelean, el crede că o abordare care se concentrează pe ușurința utilizatorului este ceea ce face Dexvers atât de simplu și atrăgător de utilizat.

Managerul de proiect Nicoleta Pecherle, urmarește ca Dexvers să rămână competitivă în mediul cripto prin gestionarea sarcinilor de dezvoltare, totul sub îndrumarea lui Cristian Bronescu, care asigură la randul său o strânsă legatură între membrii echipei.

Dennis Stoia, cu peste 20 de ani de experiență in finanțe globale, aduce echipei o valoare incontestabilă prin cunostiințele sale strategice.

Bogdan Coman și Cristian Bica sunt responsabili cu dezvoltarea platformei Dexvers, în timp ce Cătălin Iuga consiliază pe segmentul de analiză a datelor, cu care Dexvers se laudă ca fiind una dintre cele mai avansate caracteristici pe care le oferă.

„Pentru a face o bursă pe care să o folosim cu toții cu ușurință, am vrut să mă asigur că am o echipă de oameni care înțeleg ceea ce căutăm să realizăm.” explică Daniel Banu.

„Pe lângă aceasta, Dexvers lucrează deja la integrarea cu mai multe blockchain-uri, inclusiv Elrond. Avem și câteva caracteristici DeFi 2.0 pe care le aducem pe piață.”

Bursa de criptomonede Dexvers va permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede, să invite prieteni și să câștige din recomandări, să își listeze propriile proiecte și să obțină profit din comisioane de tranzacționare și chiar să se alăture fondurilor de lichiditate în comunitatea sa bazată pe merit. Ideea din spatele proiectului nu este doar de a face o bursă, ci și de a crea o comunitate înfloritoare de inovatori în lumea cripto. Ei sunt încântați să ofere posibilitatea de a participa la criptoeconomia globala prin două piețe noi - o piață de monede de pre-vânzare și o piață de monede de lichiditate, în care se poate investi în cripto prin folosirea activelor din lumea reală.

Dexvers a încheiat cu succes testarea fazei alfa și a început o vânzare publică de criptomonede pe Welthee. În timpul acestei vânzări, aveți posibilitatea de a cumpăra criptomoneda DXVS în pachete și la o reducere semnificativă. Deoarece prețurile criptomonedelor sunt întotdeauna mai mici în timpul prevânzărilor decât după lansare, aceasta este oportunitatea perfectă de a vă mări portofoliul de criptomonede.

Vizitați Dexvers.com pentru a afla mai multe despre acest proiect uimitor.

Telegram - https://t.me/dexversproject

Vești îngrijorătoare despre Regina Elisabeta. Mesajul de ultimă oră al Palatului Buckingham despre petrecerile anuale de... Utilizatorii de telefoane mobile din România au fost vizaţi de o campanie de infectare cu malware. Cum poate fi dezinsta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x