Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

El este bărbatul care le-a ucis pe cele două femei din județul Satu Mare. Omul tocmai fusese eliberat în baza recursului compensatoriu

Bărbatul suspectat pentru uciderea celor două femei din localitatea Bârsăul de Sus, Satu Mare, a fost arestat preventiv joi seară, iar la scurt timp au apărut noi detalii despre acesta. 

El este bărbatul care le-a ucis pe cele două femei din județul Satu Mare

Bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două femei este un fost deținut în vârstă de 42 de ani. El a mai fost condamnat în 2015 pentru tentativă de omor, iar anul trecut, în 2018, acesta a solicitat eliberarea condiționată în baza legii recursului compensatoriu.

Procurorii au făcut, în cursul zilei de joi, percheziții la domiciliul bărbatului pentru a aduna probe în dosarul în care este anchetată moartea celor două femei din Bârsău.

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Satu-Mare. Câinele de urmă i-a dus pe anchetatori la casa unui localnic

De asemenea, surse judiciare au declarat că persoana reținută este un bărbat, cu antecedente penale, recidivist, recent eliberat din închisoare în urma recursului compensatoriu, iar scopul crimelor a fost jaful.

Doi cetățeni unguri, suspectați că au omorât cu bestialitate două femei în Satu Mare! Cum le-au păcălit să îi lase să intre în casă?

Două femei de 53 și 65 de ani au fost ucise marți, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori.

Recomandari