Antena Căutare

El este haiducul maidanelor și are o poveste de-a dreptul emoționantă! Un român refuză să cerșească, deși a pierdut tot! Cântă zilnic, sperând că își va găsi copiii!

Are sufletul înecat în dor pentru copiii lui. E povestea emoționantă a unui bărbat care trăieşte de mai bine de două decenii pe străzi.

Are sufletul înecat în dor pentru copiii lui. E povestea emoționantă a unui bărbat care trăieşte de mai bine de două decenii pe străzi.

Marian Nedelcu nu a cerşit niciodată, în schimb a cântat ca să supravieţuiască şi în speranţa că, măcar din greşală, fiii lui îl vor recunoaşte şi se vor duce să-l îmbrăţişeze! Însă nu a fost aşa.

Când a crezut că a răsărit soarele în viaţa lui, totul s-a năruit într-o secundă. Fără nici un sprijin, fără nicio uşă la care să bată, străzile i-au devenit casă.

Cântă din Rugă, pentru suflete, dar încearcă să-şi hrănească sufletul şi el. Un suflet sfâşiat de dorul copiilor pe care nu-i mai are lângă el. Dar, pentru cei mici, încearcă să meargă mai departe. Să lupte.

Viața i-a luat parcă tot, mai puţin harul, sufletul, vocea şi speranţa că într-o buna zi îşi va strânge în braţe băieţii. Sunt singura lui avuţie. Tot ce are, ce i-a mai rămas pe lumea asta atât de crudă cu el.

Nu mai are anii primei tinereţi, dar mai are încă demnitate, mai are încă o speranţă de care parcă se sprijină atunci când cântă sub cerul liber şi priveste spre păsările de care se simte aproape. Haiducul maidanelor nu cere, nu întinde mâna, ci doar sufletul, pe care prea puţini îl observă atunci când cântă.

Urmărește clipul video ca să afli emoționanta poveste a haiducului maidanelor!

Avertisment pentru români! Urmează două zile de coșmar! Ce schimbări anunță meteorologii!... Se anunţă o zi de foc, cu 40 de grade Celsius. Opt metode pentru a suporta mai uşor căldura. A șasea e ESENȚIALĂ dacă ie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x