Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ultimă Oră! Tatăl care și-ar fi ucis băiatul de opt ani a fost prins! Primele imagini cu presupusul criminal

Poliția lansează un apel către populație! Persoanele care au informații despre bărbatul bănuit că și-ar fi ucis, cu sânge rece, propriul copil, abandonându-i trupul în mașina pe care o conducea, sunt rugate să contacteze de urgență autoritățile.

El este tatăl bănuit că și-ar fi ucis cu sânge rece băiețelul! Copilul, găsit fără suflare în mașina părintelui

UPDATE: Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit înjunghiat în mașina părintelui a fost prins, după ce fusese dat dispărut.

Tatăl criminal, despre care se presupune că și-a înjunghiat fără milă copilul, a fost prins, marți seară, după ce fusese dat dispărut.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

„Bărbatul din imagini este posibil suspect în cazul minorului găsit decedat azi pe raza localității Lita. Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!”, a scris Poliția Română în anunțul publicat marți după amiază, alături de care a făcut publică și o fotografie a suspectului.

IPJ Cluj anunţă că persoanele care au informaţii ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112.

Potrivit poliţiştilor, în 26 iulie o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deşi, conform înţelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

Trupul fără suflare al băiatului a fost găsit, marți, pe bancheta din spate a mașinii pe care o conducea tatăl său. Copilul a fost înjunghiat în piept, iar până în prezent, tatăl nu a fost găsit.

Tatăl copilului a plecat în vacanță cu cel mic, timp în care i-a scris mesaj soției lui că nu își va mai vedea niciodată copilul.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor. Tatăl este căutat de anchetatori.

Recomandari