Antena Căutare

Ele au pâinea și cuțitul! FEMEILE cu cele mai PUTERNICE ZODII din horoscop pe care orice bărbat le-ar vrea!

Unele femei se încumetă să ia viața în piept și să lupte cu greutățile eiSunt cele mai puternice femei:

Unele femei se încumetă să ia viața în piept și să lupte cu greutățile eiSunt cele mai puternice femei:

Berbec


Femeia berbec este genul de om pe care îl chemi să te ajute să muți mobilă, te aștepți să aibă afacerea ei într-un domeniu masculin, sau să crească 3 copiii din 3 slujbe full time.

Gemeni
Femeia gemeni nu este neapărat puternică fizic, dar rezistă la multe schimbări și trece prin viață foarte grațios.

Leu

Profesional, nu ai vrea să i te pui în cale unei leoaice, care nu se va da în lături de la nimic să obțină un post mai bun, iar în viața amoroasă ea are mulți admiratori, gata să-i facă favoruri.


Scorpion
Ea simte totul la intensitate maximă și viața cu ea poate arăta ca un carusel pasional. Femeia scorpion are profunzimi nebănuite și forța ei se trage adesea din dragostea pe care o simte în jur.

Săgetător
E sunt genul de femeie pe care o invidiezi că radiază mereu, e gata de acțiune și spontană, chiar dacă se trezește la 5 dimineața ca să ducă copiii la gradiniță, să spele rufele și să facă un pachet pentru soț.

Capricorn
Nu este cel mai spumos partener de conversație și poate că nu arată mult entuziasm în pat, dar ea este inteligentă și rezervată pentru că nu simte nevoia să epateze.

Legea antifumat va intra în vigoare miercuri, 16 martie!... Intrăm în Săptămâna Curată. Iată ce nu trebuie să faci sub nicio formă în următoarele șapte zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x