Antena Căutare

O elevă eminentă de 13 ani din Gorj a rămas gravidă! Sătenii și-au făcut cruce când au auzit cine este tatăl!

Pentru părinți, vestea că fiica lor de doar 13 ani a rămas însărcinată a picat ca un trăsnet. Tânăra este o elevă cu rezultate deosebite la școală, iar situația financiară este foarte bună, părinții săi fiind printre cei mai înstăriți din localitatea gorjeană, Roșia de Amaradia

Pentru părinți, vestea că fiica lor de doar 13 ani a rămas însărcinată a picat ca un trăsnet. Tânăra este o elevă cu rezultate deosebite la școală, iar situația financiară este foarte bună, părinții săi fiind printre cei mai înstăriți din localitatea gorjeană, Roșia de Amaradia.

Vestea că fata e însărcinată s-a răspândit rapid în comunitate, iar profesorii și colegii fetei sunt în stare de șoc după ce au aflat că cea mai bună elevă din clasă va deveni mamă în scurt timp.

După ce au aflat că fiica sa va avea un copil, părinții fetei au început să investigheze pentru a afla cine este tatăl viitorului lor nepot. Conducerea școlii a făcut apel la angajații poliției din localitate pentru a descoperi identitatea celui care i-a sucit mințile minorei. În scurt timp, totul s-a aflat. Un tânăr de 22 de ani va deveni tătic după ce a întreținut relații intime cu fata din Roșia de Amaradia.

„Mama fetei a sunat diriginta, pe domnișoara Mihaela Aniniș, și i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare și nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina iar ea să își termine școala. Fata, de altfel, este o elevă foarte foarte bună, este liniștită, cuminte și nu se aștepta nimeni la asta. Provine dintr-o familie bună, băiatul locuiește în vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu șeful de post din Roșia de Amaradia care mi-a spus că poliția se va autosesiza deoarece fata e minoră iar băiatul este major și chiar dacă familiile se înțeleg fapta nu poate fi negată.

,Este regretabil că aceste lucruri se petrec în școala noastră, dar eleva este una eminentă care cu siguranță nu va abandona școala. Mama acesteia s-a angajat că o ajută în creșterea copilului și ea nu va întrerupe școala. Este păcat că, iar, liceul din Roșia de Amaradia ajunge să fie implicat în acest scandal, după cel de luna trecută cu cei doi elevi filmați în depozitul școlii. Chiar am discutat cu primarul situația și vorbeam că am fost la un concurs național la Vâlcea și ne-am clasat pe locul doi dar aceste rezultate vor fi umbrite de astfel de incidente”, a declarat directoarea liceului din Roșia de Amaradia, Ilona Tița, relatează gorjeanul.ro.

Sfântul Gheorghe 2019. Ce înseamnă dacă sărbătoarea pică în zi de Post... A apărut un nou caz de meningită! De unde a contractat boala adolescenta de 16 ani și în ce stare se află ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x