Antena Căutare

Elevii primesc o veste neașteptată! Mai apare o materie în program! Ce vor studia cei mici?

Surpriză de proporții pentru elevii români! Recent, aceștia au primit vestea cum că ar putea avea o materie nouă în program!

Elevii primesc o veste neașteptată! Mai apare o materie în program! Ce vor studia cei mici?
Vestea i-a uimit pe părinții elevilor | Sursa foto: proalba.ro

Surpriză de proporții pentru elevii români! Recent, aceștia au primit vestea cum că ar putea avea o materie nouă în program!

Deputatul PSD Tamara Ciofu a depus în Parlament prima inițiativă legislativă pentru promovarea valorilor naționale în rândul elevilor.Proiectul de lege prevede introducerea de activități școlare la nivelul învățământului preuniversitar în vederea educării copiilor pentru cunoașterea culturii naționale, a tradițiilor, a obiceiurilor, a limbii române și a simbolurilor statului român.

“Consider că este obligația autorităților centrale și locale de a promova cultul eroilor poporului român pentru perpetuarea în conștiința tinerilor a sentimentelor de recunoștință faţă de personalitățile și martirii neamului nostru.

Elevii ar putea studia o nouă materie

Cei mai mulți dintre noi am uitat să mai folosim termenul de patriotism, iar atunci când îl rostim pare un cuvânt prea mare pentru realitățile mici în care trăim astăzi, potrivit rnl.ro.

Zeci de elevi și profesori s-au speriat de moarte când au văzut o fantomă bântuind pe hol! Ce a apărut pe culoar!

În prezent, lipsește ideea de patriotism în sensul iubirii de țară, de atașament nu doar față de valorile naționale statale, dar și de trăsăturile autentice ale poporului român. În societatea noastră aproape că a dispărut mândria de a fi român.

Datele statistice confirmă că tinerii români se simt mai puțin mândri decât tinerii europeni. De aceea e important să începem procesul chiar din modul în care ne educăm proprii copii în familie și în instituțiile de învățământ”, a spus Tamara Ciofu.

Prognoza ANM: Luna mai ne aduce ploi și temperaturi scăzute în cele mai multe regiuni. Când vine vara!?... Veste neașteptată în showbiz! A murit Marian Dârță, stilistul vedetelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x