Elevul sedus de directoarea Liceului de Artă din Focșani se declară îndrăgostit de profesoară! Imaginea care demonstrează totul!

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul sexual al momentului ia proporții! Se pare că elevul sedus de căre directoarea unei școli din Focșani a sfârșit prin a se îndrăgosti de cadrul didactic. Pe Facebook, elevul, acum în vârstă de 19 ani, neagă că ar fi fost minor în momentul în care ar fi trăit pasionala poveste de dragoste alături de profesoară. În plus, pare a fi îndrăgostit de cadrul didactic și își asumă alegerea.

Directoarea Liceului de Arte din Focșani, Diana Rozalia Tăicuţu a fost filmată în timp ce se iubea cu un elev de-al său! Imaginile au fost filmate în casa femeii de 36 de ani au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată de soțul profesoarei. 

Potrivit unui ziar local, fotografiile au fost postate pe internet chiar de soțul cadrului didactic. Femeia intentase divorț de bărbat, iar acesta din urmă voia să se răzbune! Inițial, presa a scris că mama elevului a anunțat autoritățile.

Scandal la un liceu de prestigiu din România! Directoarea este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev. Fotografiile indecente cu cei doi au ajuns pe internet

Femeia le-a spus anchetatorilor că este în plin divorț cu soțul ei, profesor la aceeași școală. Se pare că bărbatul o suspecta pe soția lui că îl înșală și a montat o cameră de supraveghere în casă. Chiar el se pare că este cel care a făcut publice imaginile compromițătoare pe Internet!

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI