Antena Căutare

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie! Manevră urgentă pentru salvarea echipajului ce tocmai predase un pacient

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defecțiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj. Primele imagini cu elicoperul, în timpul aterizării de urgență.

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie! Manevră urgentă pentru salvarea echipajului ce tocmai predase un pacient Galerie
Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defecțiuni tehnice

Elicopterul SMURD de la Jibou, care predase un pacient pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca şi apoi decolase din nou, a revenit, duminică după-amiază, pe aeroportul clujean, din cauza unor probleme tehnice întâmpinate în zbor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, elicopterul SMURD de la Jibou a transportat un pacient din Zalău pentru a fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca. Pacientul este un bărbat de aproximativ 70 de ani, care fusese resuscitat, pentru a fi transferat la Institutul Inimii.

După predarea pacientului echipajului de terapie intensivă SMURD, elicopterul a decolat şi a întâmpinat probleme tehnice în zbor, astfel că piloţii au întreprins manevre specifice pentru a readuce în siguranţă aeronava pe aeroport.

Elicopterul a revenit în siguranţă pe aeroport, în jurul orei 15.20.

Sursa video: Antena 3

Imagini șocante filmate pe holurile Spitalului Bagdasar- Arseni! Pereți spălați cu mopurile cu care se șterg podelele. R... Loto 6/49 azi. Rezultate 12 ianuarie 2020. Care au fost numerele câștigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x