Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Unul dintre cei mai temuți interlopi, executat în plină stradă! A fost război între clanuri, pe străzile din București

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a murit noaptea trecută în urma unui scandal uriaș. Interlopul a fost executat de un rival pe o stradă din București.

Unul dintre cei mai temuți interlopi, executat în plină stradă! A fost război între clanuri, pe străzile din București

„În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a anunțat Poliţia Capitalei.

Din primele informații, scandalul uriaș ar fi început în timpul unei partide de barbut. Emi Pian juca alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucător a izbucnit un conflict.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu ar fi fost înjunghiat și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit, potrivit Antena 3.

Potrivit unor surse, Emi Pian ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un interlop dintr-un clan rival care ar avea porecla 'Napi'. Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Recomandari