Antena Căutare

Emil Boc: "Constructorul autostrazii Arad-Timisoara, sanctionat pentru nerespectarea contractului"

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, in timpul unei vizite pe santierul autostrazii Arad-Timisoara, ca este "profund nemultumit" de faptul ca nu se respecta termenele contractuale si ca va cere Ministerului Transporturilor sanctionarea constructorului.

"E foarte tarziu raportandu-ne la termenul din iulie pe care l-ati avut. Nu este un tronson greu care sa necesite lucrari de arta inginereasca. E nevoie doar de mobilizare. Sunt profund nemultumit de faptul ca nu se respecta termenele contractuale


El a afirmat ca va cere ministerului de resort sanctionarea constructorului, insa nu a putut preciza valoarea penalitatilor.

"Cat timp o sa mai vreti vreme buna? O sa vreti soare pana la Craciun? O sa discut cu ministerul de resort sa trecem la penalitati. Cine nu respecta termenele o sa plateasca", a afirmat Boc.

Premierul Emil Boc a fost insotit, pe santierul autostrazii Arad - Timisoara, de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Lucrarile la autostrada Timisoara - Arad au inceput in vara anului 2009, iar ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, afirma ca aceasta ar trebui sa fie data in folosinta la sfarsitul anului 2011. Lucrarile sunt executate de consortiul FCC Construccion si Astaldi. Termenul initial de finalizare a lucrarilor era 26 ianuarie 2011, constructorul primind extensie de timp pana in 26 iulie 2011.

Patru copii au spart o gradinita din Galati. Au furat un iPod dock si manuale de 200 lei... VIDEO! Concedieri la RADET...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x