Antena Căutare

Erou și în timpul liber! Un pompier aflat în concendiu a intervenit la stingerea unui incendiu. „A intervenit imediat, putea fi fatal”

Plutonierul major Zbarcea Alexandru, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc se afla în concendiu în momentul în care a observat un incendiu care se manifesta la acoperișul unei case locuite.

Erou și în timpul liber! Un pompier aflat în concendiu a intervenit la stingerea unui incendiu. „A intervenit imediat, putea fi fatal” Galerie
Un pompier a stins un incendiu în timpul liber

„Aflat în concediu, pe strada Varga Katalin din municipiul Târgu Secuiesc, colegul nostru a anunţat evenimentul la 112 şi a luat legătura cu proprietarul casei, care nu se afla acasă în acel moment. Intervenţia promptă a colegului nostru, împreună cu echipajele de pompieri militari sosite la faţa locului, au făcut ca pagubele produse de incendiu să fie minime, flăcările afectând doar aproximativ 13 mp din acoperişul casei.”

Erou și în timpul liber! Un pompier aflat în concendiu a intervenit la stingerea unui incendiu. „A intervenit imediat, putea fi fatal”

Un pompier a stins un incendiu în timpul liber

Incendiul a fost cauzat de un burlan de fum amplasat necorespunzător sau care nu a fost protejat termic față de materialele combustibile.

„Reamintim cetăţenilor că astfel de evenimente se pot solda cu mari pagube materiale şi uneori, din nefericire, cu persoane rănite sau chiar cu pierderi de vieţi omeneşti. Pentru preîntâmpinarea acestor situaţii, coşurile de fum trebuie curăţate periodic (în mod obligatoriu la începutul sezonului rece), verificate şi reparate de persoane specializate şi autorizate. De asemenea, în podurile clădirilor, coşurile se tencuiesc pe interior şi pe exterior şi se dau cu var, pentru a se putea observa cu uşurinţă eventualele fisuri prin care ar putea pătrunde scântei ce pot fi surse de aprindere, dacă în zona lui sunt materiale combustibile.” , au postat pe Facebook cei de la ISU Covasna.

Ne mândrim că Gianina „e de-a noastră”! Este una dintre cele mai strălucite minți ale generației sale și are un mesaj im... Război pe transportul elevilor după cazul Caracal: "Zilnic, copiii României merg kilometri pe jos spre și de la șco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x