Căutare Live

Ziua era înger pentru familiile sărace din Satu Mare. Noaptea, tâlhar amator! Eroul de pe Facebook a fost luat pe sus de oamenii legii

Situaţie incredibilă în cazul unui jaf la o casa de amanet din Satu Mare. Un bărbat cunoscut în oraş că face acţiuni umanitare a fost arestat pentru comiterea spargerii. Surpriza a fost şi mia mare când poliţiştii au aflat că tot el mai este şi autorul unui alt jaf care a avut loc la sfârşitul lunii iunie într-un cazino.

Situaţie incredibilă în cazul unui jaf la o casa de amanet din Satu Mare. Un bărbat cunoscut în oraş că face acţiuni umanitare a fost arestat pentru comiterea spargerii. Surpriza a fost şi mia mare când poliţiştii au aflat că tot el mai este şi autorul unui alt jaf care a avut loc la sfârşitul lunii iunie într-un cazino. Faima şi-a câştigat-o după ce i-a cerut online, în nenumărate rânduri, primarului din localitate socoteala pentru starea oraşului.

Cu doar o zi înainte să comită jaful, trăgea autorităţile la răspundere pentru că nu repară drumul. 24 de ore mai târziu, bărbatul s-a transformat din activist civic - în tâlhar. Împreună cu un prieten, a atacat o casă de amanet din Satu Mare. Cu cagule pe faţă şi cu un rucsac în spate, cei doi au încercat să fure banii şi s-au luptat cu agentul de pază care i-a oprit.

Suspecţii au reuşit să fugă, dar fără niciun ban. Au fost prinşi câteva ore mai târziu. Iar poliţiştii şi-au dat seama că tânărul care pe Facebook îşi crease imaginea unui erou nu e la prima lovitură.

Tânărul ducea o viaţă dublă. De un an nu mai lucra, după ce a fost agent de pază la un cazino, însă era implicat în diverse acţiuni umanitare. Ajuta familiile nevoiaşe şi chiar a strâns bani ca să cumpere scutece pentru nou-născuţii din spitalul din Tăşnad.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară Tuymaada - Yakuţia: Echipa României a obţinut locul I și opt premii...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri