Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Eugen Stan, polițistul-pedofil, și-a aflat sentința. Bărbatul care a agresat 18 persoane, între care și copii, condamnat la 19 ani de închisoare

Eugen Stan, fostul polițist acuzat de pedofilie și agresiune sexuală, a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 6 din București, la 19 ani de închisoare cu executare. Decia poate fi, însă, atacată cu apel. 

Procurorii Parchetului General au precizat în 2018, când l-au trimis în judecată pe Eugen Stan, că fostul poliţist ar fi agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani.

”În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, potrivit procurorilor.

Polițistul pedofil Eugen Stan, care a agresat doi copii într-un lift, scos din închisoare și dus de urgență la spital! Ce i s-a întâmplat în spatele gratiilor

La acel moment, în 2018, opinia publică a reacţionat şi a ridicat semne de întrebare vizavi de modul în care Poliţia Română îşi gestionează resursa umană având în vedere că asupra lui Stan au mai fost lansate astfel de acuzaţii fără ca cineva să ia o măsură. Drept urmare, la nivelul MAI s-a luat decizia ca la IGPR să se demareze o anchetă.

Mărturisiri incredibile făcute de Eugen Stan, polițistul pedofil! Cum și-a explicat faptele în fața soției: ”M-am jucat...”

La scurt timp, Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne a cerut cercetarea disciplinară a 18 angajaţi ai Poliţiei Române, printre care se număra şi fostul inspector general, Bogdan Despescu (în prezent, secretar de stat în MAI). La acel moment, Despescu a fost demis.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro