Antena Căutare

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică azi

Evaluare Națională 2019, clasa 4, la Limba Română. Modele de subiecte și ce pică marți, 14 mai 2019. Calendarul probelor la Evaluare Națională Edu.ro pentru elevii de clasa a IV-a și regulile testării.

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică azi Galerie
evaluare nationala clasa 4 limba romana

Evaluare Națională 2019, clasa 4, la Limba Română. Modele de subiecte și ce pică marți, 14 mai 2019. Calendarul probelor la Evaluare Națională Edu.ro pentru elevii de clasa a IV-a și regulile testării.

Evaluarea Națională pentru clasele primare continuă marți, 14 mai 2019, cu proba la Limba Română. A doua zi, pe 15 mai, elevii de clasa a IV-a, vor susține Evaluarea Națională la Limba Matematică, iar joi, 15 mai, elevii de clasa 4 care aparțin minorităților naționale susțin Evaluarea la Limba Maternă.

La Evaluarea Națională de clasa a IV-a, notele nu se trec în catalog și nici nu vor fi făcute publice. Acestea vor fi comunicate doar părinților și au un rol consultativ, pentru a evalua cunoștințele elevilor până la acest moment.

Evaluarea Națională la clasa a IV-a durează 60 de minute pentru fiecare probă. Modele de subiecte care pot pica marți, la proba de Limba Română, puteți consulta în articolul a1.ro.

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică azi

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică azi

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică azi

Evaluare Națională 2019, clasa 4, Română. Modele de subiecte și ce pică azi

Modele de subiecte la Limba Română, clasa a IV-a, puteți descărca mai jos, pentru o mai bună orientare și evaluare.

Calendarul Evaluărilor Naționale pentru luna mai 2019, continuă cu testările la clasa a VI-a.

  • 22 mai 2019: Limba și comunicare
  • 23 mai 2019: Matematică și Științe ale Naturii

Evaluarea Națională la clasa a IV-a: regulile testării

Testarea vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română/ maternă, lar la matematică, cunoștințe conforme cu materia predată. Subiectele de la fiecare testare de clasa a IV-a sunt concepute astfel încât să poată fi rezolvate într-o oră.

Ca și în cazul evaluării naționale la clasa a II-a, evaluarea la clasa a IV-a va fi administrată de către un profesor care nu predă la clasa respectivă, asistat de un al doilea cadru didactic de asemenea fără ore de predare la copiii pe care îi supraveghează. La final, profesorul care administrează testul recuperează foile de evaluare de la elevi și le predau, pe bază de proces-verbal, președintelui comisiei, care este directorul sau directorul adjunct. Lucrările vor fi corectate în cadrul școlii, de către profesorii din unitățile școlare. Cum spuneam mai sus, notele la Evaluarea Națională clasa a IV-a nu se trec în catalog, ci sunt comunicate doar părinților. Mult succes!

Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre Evaluarea Națională la clasa a IV-a

Evaluare Națională 2019 clasa 4, Matematică. Ce subiecte pică miercuri

Fenomenele extreme se vor intensifica. Apar boli incontrolabile. Meteorolog: „Nu recunoaștem această planetă!”... O femeie a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia! Ce au găsit medicii alături de trupul neînsuflețit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x