Antena Căutare

Eveniment emblematic pentru profesorii de limbă engleză: Conferința Anuală National Geographic Learning

Conferința Anuală National Geographic Learning va avea loc în acest an în ultima sâmbătă din lună, pe data de 26 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00.

Eveniment emblematic pentru profesorii de limbă engleză: Conferința Anuală National Geographic Learning
Conferința Anuală National Geographic Learning va avea loc în acest an în ultima sâmbătă din lună, pe data de 26 noiembrie 2022

Evenimentul participare gratuită este organizat de Fischer International, în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Sunt așteptați 500 de profesori de limba engleză, dar și profesori ale altor discipline, elevi, studenți, specialiști în educație. Evenimentul este gratuit, iar numărul de locuri este limitat, așadar este o idee bună să vă rezervați locul imediat.

În acest an, printre invitații de renume se află Alex Warren și Hugh Dellar, care vin în Romania cu cele mai provocatoare subiecte.

Alex Warren, este consultant academic în cadrul editurii National Geographic Learning, profesor și trainer cu peste 18 ani de experiență în domeniul ELT (English Language Teaching), iar Hugh Dellar este co-autorul seriilor de manuale Outcomes si Perspectives, profesor și trainer cu o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu, co-fondatorul Lexical Lab și co-autor al lucrării de metodologie Teaching Lexically.

”Conferinta va aborda aspecte importante din domeniul educației, precum cultivarea curiozității în rândul elevilor și a felului în care aceasta îi ajută pe elevi să fie nu numai atenți la oră, dar și captivați de materialele folosite. Se vor prezenta de asemenea tehnici de predare a pronunției într-o lume în care doar a cincea parte din vorbitorii de limba engleză sunt nativi și va oferi inspirație pentru a ieși din tiparele obișnuite ale predării prin intermediul gramaticii, pentru a oferi mai multă atenție lexicului și folosirii limbii engleze în context”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Această conferință reprezintă o oportunitate perfectă pentru profesorii de limbă engleză și nu numai să afle cele mai importante noutăți din punct de vedere al predării și al abordării orelor de curs.

„Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Fischer International susțin formarea continuă a profesorilor și specialiștilor, prin organizarea constantă a unor evenimente care au devenit emblematice pentru comunitatea profesorilor din România”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul următor: https://bit.ly/3zZq8CU

Un tânăr din Cluj, care a decedat de doi ani, este căutat de autorităţi pentru a primi ajutor social. Ce s-a întâmplat... Un bărbat din județul Bihor a fost amendat de Poliția Locală în timp ce era în comă la spital. Ce ar fi făcut acesta îna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x