Antena Căutare

Evenimente București 16 octombrie și 17 octombrie 2018

Evenimente București 16 octombrie și 17 octombrie 2018

Evenimente București 16 octombrie și 17 octombrie 2018 Galerie
Evenimente București | vinsieu.ro

Lunea și marțea întotdeauna pornim mai greu la drum, poate întârziem la birou, dăm snooze la alarmă sau uităm să punem zahăr în cafea. Chiar dacă startul acestor zile nu e mereu reușit, putem sa plănuim o seară inedită de relaxare. Noi îți vom oferi câteva idei de distracție și relaxare pentru serile de marți și miercuri pe care le poți petrece alături de prieteni.

Phoenix – Arhaic Rock

Dacă încă îți păstrezi pletele din liceu și iubești rock-ul, atunci acest eveniment sigur e pentru tine. Marți, 16 octombrie, Hard Rock Cafe găzduiește un concert de excepție pentru toți împătimiții de muzică rock. Acest tip de eveniment propune un concept de rock cu influențe din folclorul autentic românesc. Prețul unui bilet e de 90 lei pentru un loc în fața scenei și 70 lei cu loc la masă în sală. Grăbește-te să mai prinzi bilete pentru tine și gașca ta.

Loochy și Moochy

Un spectacol nebun de teatru te poate anima și îți poate oferi energie pentru întreaga săptămână. Andrea Vulpe a scris scenariul acestei piese de teatru, inspirându-se dintr-o poveste japoneză. Astfel, publicul tânăr se poate bucura de o piesă de teatru inedită despre zeități exotice, ființe supranaturale, cu magie și iluzionism. Dacă te intrigă descrierea, fii sigur că nu vei rata această piesă. Prețul biletului este de 30 lei, spectacolul având loc la Teatrul Masca marți, 16 octombrie la ora 19:00.

Concert Vama la Hard Rock Café

Ce zici de un concert Vama pe cinste care să îți aducă aminte de adolescență? Miercuri, 17 octombrie începând cu ora 21:30 ai ocazia să îi asculți live pe cei de la Vama la Hard Rock Cafe. Faimoasa trupă românească a lansat de curând albumul “Better”. Prețul biletelor diferă astfel că pentru un loc la masă sau în sală vei plăti 119 lei, iar pentru un loc în picioare, în fața scenei 55 lei.

Wine & Paint Night Out

Există multe combinații perfecte de relaxare, dar parcă nici una nu se compară cu cea dintre vin și pictură. Miercuri, 17 octombrie, Art & Hobby Studio te invită la Journey Pub începând cu ora 19:00 pentru o experiență despre care sigur le vei vorbi și prietenilor tăi. La atelierul de pictură de miercuri nu doar că vei învăța tehnici noi de pictat, dar vei cunoaște și oameni noi. Prețul unul bilet este de 100 lei și include toate materialele necesare pentru pictat precum și 2 pahare de vin.

Sursă foto: vinsieu.ro, luvie.ro

Evenimente București 14 octombrie 2018... Evenimente București 18 octombrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x