Antena Căutare

Evenimente București 24 septembrie 2018

Evenimente București 24 septembrie 2018

Evenimente București 24 septembrie 2018 Galerie
Evenimente Bucuresti | judithhill.com

Chiar dacă weekend-ul a luat sfârșit nu înseamnă că nu poți găsi o modalitate de relaxare seara, după ce îți termini programul de lucru. Ia-ți colegii de birou sau prietenii și mergi la unul din evenimentele din această seară, 24 septembrie, din București.

Judith Hill la Jazz Nouveau

În Club Control, astă seară începând cu ora 20:00 va avea loc un concert de proporții. Vocalista americană Judith Hill va deschide noul sezon de muzică jazz din seria Jazz Nouveau. Anul acesta cântăreața ce provine dintr-o familie japonezo-americană își va lansa al doilea album al său, Golden Child. Ea va prezenta aceste piese și la festivalul Jazz Nouveau. Biletele costă 70 lei și le poți achiziționa online pe www.eventbook.ro.

Ce înseamnă timpul tău?

Acest seminar te va face să înțelegi importanța timpului tău și cum ar trebui să ți-l petreci având în vedere că nu poți opri trecerea lui și nu îl poți recupera. Adresa e Bulevardul Dacia, nr 99, parter. Seminarul începe la ora 19:00. Aici vei afla adevărata valoare a timpului. Trebuie să știi că locurile sunt limitate.

Concurs de Whist

Îți place să joci cărți? Sau, mai mult decât atât, ești pasionat de asta? Atunci sigur ți-ar plăcea să participi la acest concurs de whist. În această seară, 24 septembrie, la ora 19:00, la Journey Pub ești așteptat la concursul de whist care îți va testa spiritul competitiv. Nu rata concursul dacă vrei să îți etalezi abilitățile de jucător de cărți.

Săptămâna Europeană a Limbilor

Cine a zis că nu te poți relaxa la un eveniment care să te și culturalizeze? Profită de faptul că pe 26 septembrie se sărbătorește Ziua Europeană a Limbilor și mergi la acest eveniment dezvoltat în cinstea cunoscătorilor de limbi străine. Pe 24 septembrie, la ora 18:30, la Atrium-ul Institutului Francez București are loc o expoziție ce se intitulează “Traducerea automată: revoluția inteligenței artificiale”. Aici vei afla cât de eficient e sistemul de traducere automata.

Toate aceste evenimente te vor ajuta să te relaxezi și să uiți de stresul zilnic, ajutându-te să fi mai pozitiv și plin de energie. Un om relaxat este un om productiv.

Sursă foto: judithhill.com, fr.pokerlistings.com

Se strică vremea! Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! COD GALBEN, în mai multe județe!... Ro-Alert. Cum configurezi sistemul de salvare în telefonul mobil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x