Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

EXCLUSIV! Bordeluri deghizate in saloane de masaj, pe litoral

Litoralul s-a umplut de bordeluri deghizate in saloane de masaj erotic. Dupa o zi incinsa pe plaja, cei care vor nopti la fel de incinse au de unde alege. Afacerea este la limita legii si le aduce valuri de bani patronilor, care vand si sex la pachet cu relaxarea.

Cum intra in salon, ametit de atingerile maseuzei si de aromele afrodisiace din camera, clientul pare sa-si doreasca mai mult decat un simplu masaj. Desi, in mod legal, angajatele nu ar trebui sa ofere mai mult de un masaj erotic, serviciile sunt mai mult diversificate. Acestea nu se sfiesc sa ofere servicii sexuale doritorilor. Astfel, asa-zisele saloane de masaj erotic sunt de fapt bordeluri, iar pe litoral astfel de saloane sunt nenumarate si nu trebuie sa le cauti prea mult.

Multe maseuze prefera sa-i aduca pe turisti la salon. Aici au si de unde alege. In special daca eventualul client este un sarbatorit, iar aventura de noapte este cadoul oferit de prieteni.

Daca pretul oficial pentru masaj este in jur de 200 de lei, pretul neoficial pentru o partida de sex sare de 400 de lei, fiind negociat cu patronii saloanelor. Bineinteles, se vand la pachet, iar negocierea are loc inainte sau in timpul masajului. Pare afacerea ideala pentru proxenetii care, sub paravanul salonului de masaj, sunt considerati patroni cu acte in regula. Multi chiar si-au dezvoltat afacerea si organizeaza petreceri private pentru clientii dispusi sa arunce sute, chiar mii de euro pentru un party fierbinte.

FOTO: offbeat-news.com

Recomandari