Antena Căutare

EXCLUSIV! Paza lipseşte cu desăvârşire de la sediile Poştei Române

Paza bună trece primejdia rea! E o vorbă veche pe care o ştie orice român, mai puţin conducerea Poştei Române. Acolo paza aproape că lipseşte cu desăvârşire şi se vede. de la o poştă că singurii care au grijă de banii de pensii sau alocaţii sunt doar angajaţii de la ghişeu.


Paza bună trece primejdia rea! E o vorbă veche pe care o ştie orice român, mai puţin conducerea Poştei Române. Acolo paza aproape că lipseşte cu desăvârşire şi se vede de la o poştă că singurii care au grijă de banii de pensii sau alocaţii sunt doar angajaţii de la ghişeu.

Nu-i de mirare că aproape în fiecare lună câte un oficiu poştal din ţară este prădat de hoţi. O realitate cunoscută de o ţară întreagă, dar pe care mai marii instituţiei o cred secret de stat.

Vezi AICI ce spun angajaţii Poştei Române.

Zimbrii din pădurile noastre riscă să fie împuşcaţi de vânători... Samsari cu sânge albastru în lupta pentru averea colosală a lui Carol al II-lea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x