Antena Căutare

EXCLUSIV! Un jurnalist sportiv s-a trezit, peste noapte, ca este "fiul" lui Sergiu Nicolaescu

Cacealma romaneasca, adevar nemtesc. Germanii s-au crucit cand au auzit ca cineva a folosit o adresa de-a lor, care nu exista, pentru o cerere in justitie. Oricat de oarba ar fi justitia din Romania, ancheta trebuie sa scoata la iveala un vinovat. Politia s-a autosesizat si vrea sa afle cine a folosit datele unui jurnalist pentru a inventa un urmas al marelui regizor.

In hartiile depuse la Judecatoria Sectorului 1, doar datele de identificare ale presupusului fiu al lui Sergiu Nicolaescu apartin cuiva care exista. Mai exact, un jurnalist sportiv, Vasile Rotaru, care are 32 de ani. Tanarul a depus astazi la instanta doua cereri prin care renunta la cele doua procese deschise in numele lui. Primul, cel privind incinerarea regizorului. Al doilea, cel de paternitate.

"Mentionez ca aceasta cerere a fost depusa de o persoana necunoscuta in numele meu, folosindu-mi datele de identificare", scrie jurnalistul intr-una dintre hartii. Si adresa lui de domiciliu, Oststrasee 138, Dusseldorf, Germania, care apare in cereri, a fost inventata.

Reporterii Observator s-au indreptat catre primaria din Dusseldorf, unde functionarii ne-au marturisit ca in ultimele zile a existat un mare interes pentru aceasta poveste. Niciun roman cu numele Vasile Rotaru nu locuieste in Dusseldorf.

Si, totusi, cel care a redactat plangerile pare sa fi avut ceva informatii despre locurile prin care ar fi trecut sau trait urmasul maestrului.

De fapt, toata povestea a prins tocmai pentru ca regizorul declarase ca ar fi avut un fiu nelegitim din partea unei iubite, Roxana Ghiata, a carei urma a pierdut-o. Acum, Politia vrea sa faca lumina in toata povestea. Si parchetul a intrat pe fir.

Vasile Rotaru va vorbi pe larg in exclusivitate, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, despre cum a aflat peste noapte ca ar avea un tata celebru.

Cu siguranta, nici in cele mai sumbre filme, Sergiu Nicolaescu nu si-ar fi imaginat probabil ca viata lui amoroasa va starni atata valva, dupa disparitia sa. Si nu doar viata, ci si posibilii urmasi care ar putea avea dreptul la averea lui. Cei care l-au cunoscut pe Nicoalescu spun ca regizorul, care a preferat sa-si traiasca iubirile in taina, ar fi mahnit sa afle ca se fac glume pe aceasta tema.

foto: Intact Images

UPDATE! Final fericit: Eleva care a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni, in stare stabila... Desi Sfantul Sinod interzice slujbele religioase pentru cei incinerati, unii preotii incalca legea bisericeasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x