Antena Căutare

EXCLUSIV! Vezi primele imagini din coaforul groazei!

Pereti ciuruiti, sange pe podea, mobilier rupt si cartoane care acopera urmele tragediei. Asa arata, la patru zile de la macel, salonul din Dorobanti. O echipa a Observatorului a intrat, azi, in locul unde s-a produs cel mai grav atac armat din Romania ultimilor ani.

Asa arata acum salonul unde doua femei au cazut secerate, iar alte sase persoane au primit cate un glont de la un barbat orbit de gelozie.



In urma furiei lui Gheorghe Vladan a ramas mult sange. Patroana si angajatii salonului l-au acoperit deocamdata cu prosoape si cartoane. Nu s-au simtit in stare sa-l stearga.

Salonul, situat intr-o zona centrala a Bucurestiului, in apropiere de spitalul de Urgenta si de celebrele cafenele unde-si fac vedetele siesta era mai mereu plin. Acum, inauntru, e o tacere care te ingheata.

Urmele masacrului si semnele de identificare a probelor lasate de politisti fac salonul sa semene cu un decor de film american pe care l-am vazut de sute de ori, dar am fi jurat ca la noi nu poate deveni niciodata realitate.

Compania TAROM a fost somata sa-si renegocieze contractul de handling in maxim 2 saptamani... In 2011 au fost inregistrate cele mai multe dosare penale din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x