Antena Căutare

Execuţie lângă Capitală! Un bărbat şi-a împuşcat rivalul, din gelozie

Un bărbat a fost executat, în stradă, la doi paşi de Capitală! Un individ l-a împuşcat din gelozie, susţin martorii, care au auzit trei focuri de armă în toiul nopţii.

Un bărbat a fost executat, în stradă, la doi paşi de Capitală! Un individ l-a împuşcat din gelozie, susţin martorii, care au auzit trei focuri de armă în toiul nopţii.

După crimă, ucigaşul şi-a luat fetiţa de nouă ani de acasă şi s-a refugiat, înarmat, în altă locuinţă. Poliţiştii nu au intervenit, pentru că nu aveau mandat și l-au prins pe suspect abia după 11 ore.

Era ora trei dimineaţa când s-a dat alarma în localitatea Măgurele din Ilfov. Înarmat cu un pistol, un individ a deschis focul în plină stradă. Ţinta: un bărbat de 42 de ani.

Atacatorul nu a intrat în casă. În mijlocul nopţii l-a sunat pe cel care urma să-i devină victimă şi, fără preaviz l-a executat în faţa porţii. Două gloanţe l-au nimerit. Unul în cap şi unul în gât, bărbatul a murit pe loc.

În casa agresorului, anchetatorii au găsit arma crimei, un pistol cu glonţ de 9 milimetri. Bărbatul care a luat o viaţă unui om este cercetat pentru omor calificat.

Poliţiştii din Galaţi care au ignorat o minoră plină de sânge riscă să fie demiși... Și-au abandonat prietenul, după ce au făcut accident cu mașina, în Vaslui! L-au lăsat în agonie și au fugit! Cum a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x