Antena Căutare

Când vine al doilea val de coronavirus. Avertismentul sumbru lansat de un expert: ”E mai aproape decât ne așteptăm!”

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să crească în toate colțurile lumii, iar experții de la Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) susțin că al doilea vad de COVID-19 este mai aproape decât ne așteptăm. 

Potrivit Antena 3, dr. Andrea Ammon, director al ECDC și fost consilier al guvernului german, a vorbit despre criza declanșată de coronavirus și susține că un al doilea val de infecție este aproape.

"Întrebarea este când şi cât de mare, aceasta este întrebarea din punctul meu de vedere”, a spus dr. Andrea Ammon, directorul Centrului European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC).

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

"Analizând caracteristicile virusului, analizând ce rezultă acum din diferite ţări din punct de vedere al imunităţii populaţiei - ceea ce nu este chiar atât de interesant, între 2% şi 14%, care lasă încă 85% până la 90% din populaţie susceptibil - virusul este în jurul nostru, circulând mult mai mult decât în ianuarie şi februarie ... Nu vreau să creez o imagine apocaliptică, dar cred că trebuie să fim realişti. Că nu este momentul să vă relaxaţi complet”, a declarat Ammon.

„Tu decizi: 500 lei amendă sau 3 lei masca de protecție!”. CFR, reguli stricte pentru cei care călătoresc cu trenul! Ce măsuri au fost impuse în gări - FOTO

La începutul acestei luni, fostul medic, care a lucrat prin diferite niveluri de birocraţie medicală pentru a deveni director ECDC în 2017, a anunţat că, începând cu 2 mai, Europa în ansamblu a trecut de apogeul infecţiilor. Doar Polonia nu era încă tehnic, a spus ea.

Până acum, la nivel mondial, s-au înregistrat 5.090.118 de cazuri de coronavirus, dintre care 329.735 de decese. Alte peste două milioane de persoane s-au vindecat și au fost externate.

Ludovic Orban anunță când s-ar putea redeschide terasele și care sunt condițiile stricte pe care cetățenii trebuie să le... Ultimele ore din viața Georgianei, fata găsită spânzurată în pădure. Cea mai bună prietenă a ei, mărturisiri șocante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x