Antena Căutare

Ultimă oră! Explozii și incendiu puternic la Alba Iulia! O fabrică de condimente arde din temelii. Flăcările au atins zeci de metri înălțime. VIDEO

O fabrică de condimente din Alba Iulia a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mai multe persoane au auzit o serie de explozii.

UPDATE: Prim-adjunctul ISU Alba, Ovidiu Costea, a declarat că în interiorul halei s-au auzit mai multe explozii, iar echipajele sosite la faţa locului au evacuat 12 camioane aflate în apropierea halei.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anunţarea populaţiei din zonă asupra prezenţei fumului dens rezultat din procesul de ardere.

„În interiorul halei de producţie se auzeau mai multe explozii, fapt pentru care echipajele de pompieri sosite la faţa locului au adoptat o tactică defensivă şi s-au concentrat pe evacuarea a 12 camioane care erau parcate în proximitatea halei. Pompierii au reuşit să deplaseze în afara perimetrului aceste camioane. Celelalte echipaje încercau să localizeze şi să lichideze incendiul, ceeea ce nu s-a putut întâmpla din cauza substanţelor inflamabile, combustibile, existente în interior”, a afirmat reprezentantul ISU Alba, la Digi24.

El a mai spus că la faţa locului intervin 12 autospeciale cu apă şi spumă, sosind în sprjin autospeciale de la Cluj, Sibiu şi Hunedoara.

Pompierii au reuşit să evacueze documente, diverse bunuri, printre care şi unităţi de calculator, din sectorul administrativ al fabricii.

În prezent, mai există focare mici în interior pentru stingerea cărora se acţionează în continuare. Fabrica a fost afectată în proporţie de 80-90 la sută.

Ovidiu Costea a mai spus că pompierii au fost nevoiţi să alimenteze autospecialele de intervenţie cu motopompe dintr-un râu aflat în apropierea fabricii.

O fabrică de condimente din Alba Iulia a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mai multe persoane au auzit o serie de explozii.

Una dintre cele mai mari fabrici de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.

Pompierii din Alba Iulia sunt depăşiţi numeric şi au cerut ajutor la Sibiu şi Sebeş.

Martorii, citaţi de alba24.ro, au auzit o serie de explozii. Nu se cunoaște deocamdată ce a provocat incendiul, potrivit observator.tv.

Flăcările au zeci de metri înălțime și pompierii nu prea au ce să facă. Este cel mai grav incendiu petrecut vreodată în Alba Iulia.

Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de pe Str. Calea Ciugudului municipiul Alba-Iulia", a anunțat ISU Alba.

Conform alba24.ro, care citează ISU, nu s-au înregistrat victime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gripa a mai făcut o victimă! O femeie a murit în urmă cu puțin timp. Unde a fost înregistrat decesul... Se schimbă tot! Cum a murit, de fapt, bărbatul lovit de tramvai. Ce au surprins camerele de supraveghere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x