Antena Căutare

Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la infinit!”

Când a mințit Gheorghe Dincă? Familia Alexandrei Măceșanu, cerere explozivă pentru procurori: „Nu s-a deranjat chiar nimeni să îl întrebe??”

Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la infinit!”
Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la infinit!”

Gheorghe Dincă a fost pus față în față cu familiile celor dou adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe care este acuzat că le-a răpit și ucis.

În ciuda propriei sale mărturii și a dovezilor pe care anchetatorii le-au strâns în timpul anchetei, Dincă a dezvăluit că nu el este adevăratul criminal, fără a da alte detalii despre soarta celor două.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține că Gheorghe Dincă a fost torturat de când se află în închisoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

Gheorghe Dincă, la poligraf

În urmă cu câteva ore, unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că familia adolescentei va cere ca Gheorghe Dincă să fie supus testării cu detectorul de minciuni.

„VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF PT DINCA ‼️ÎNTREBARE: DE CE PROCURORII NU L-AU SUPUS PE DINCA LA DETECTORUL DE MINCIUNI❓DE FAȚĂ CU AVOCAȚII ⁉️
Va anunț și ii anunț pe toți ca indiferent dacă judecătorul va trimite dosarul mai departe sau îl va restitui la parchet NOI VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF pt Dinca‼️ Avem multe întrebări la care trebuie să răspundă nemernicul‼️ Iar după ultima mărturie din instanță nu s-a deranjat chiar nimeni să îl intrebe ce a facut exact cu fetele❓⁉️😡😡😡😡 Și dacă minte să-l pună URGENT la detectorul de minciuni‼️ACUM‼️Este vorba de viața a 2 fete‼️ Nu se poate juca jigodia si complicii lui din stat cu noi la infinit‼️Macar să știm ADEVĂRUL‼️”
, a scris Alexandru Cumpănașu.

Acuzată pe nedrept de furt, amendată și băgată în carantină! Scene șocante într-o casă de amanet din Galați... Anchetă la unul dintre cele mai mari spitale din București. Motivul rușinos pentru care angajații au intrat în vizorul p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x