Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Familia Alexandrei Măceșanu, jignită de polițiști! „Nici măcar faţă de monstrul ăsta odios nu se poartă aşa! Este inadmisibil!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a acuzat că părinții fetei nu au fost tratați corespunzător de polițiștii care i-au chemat să se prezinte, joi, la Poliția Caracal.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a acuzat că părinții fetei nu au fost tratați corespunzător de polițiștii care i-au chemat să se prezinte, joi, la Poliția Caracal.

„Este absolut aberant, nici măcar faţă de monstrul ăsta odios nu se poartă aşa. Este inadmisibil aşa ceva! Vin nişte cetăţeni care se prezintă ca fiind din poliţie şi spun «Mâine să fiţi prezenţi la Caracal, la audieri, fără să precizeze pentru ce. Este inadmisibil aşa ceva!»” a relatat Alexandru Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a adăugat că, în schimb, autoritățile par atente la felul în care se comportă cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal.

„Eu îi înţeleg că sunt grăbiţi, că au multe de făcut, dar este inadmisibul să trimită doi poliţişti la o familie acasă şi să nu spună de ce sunt audiaţi. Că văd că pe Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă, dacă nu are o pernă sub cap, au grijă să îi aducă, dacă mai oboseşte, eventual îi aduc un pat", a mai spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

El a adăugat că familia nu va permite închiderea dosarului, mergându-se pe ipoteza conform căreia DIncă ar fi acţionat singur şi că va ataca în instanţă o eventuală decizie de trimitere în judecată a suspectului Dincă şi de disjungere a dosarului pentru efectuarea de verificări privind traficul de persoane.

„Nu mai acceptăm să îşi bată joc de familia asta. Să trimiţi oameni să spună veniţi mâine la 10 (...). Se merge pe teza psihopatului care a făcut...Pentru toată lumea este cel mai convenabil să închidem dosarul. Dacă le trece prin cap anchetatorilor, sper că nu, să disjungă dosarul şi să îl trimită pe Dincă în judecată pentru omor şi mai facem după anchetă pe crimă organizată... ", a spus Alexandru Cumpănaşu.

Recomandari