Antena Căutare

Bărbat din Alba, dispărut fără urmă! I-a dat 100 de euro pentru transport unui șofer care l-a abandonat într-o benzinărie, pe o autostradă din Ungaria

Un bărbat de 51 de ani, din Alba Iulia, a fost abandonat în apropiere de Mako, într-o benzinărie de pe autostradă, în Ungaria. Tili Dionisie se înțelesese cu un șofer să-i dea 100 de euro pentru transport, însă omul n-a mai ajuns la destinație.

Bărbat dispărut în Alba

alba24.ro

Potrivit presei locale, fiica acestuia susține că familia nu mai știe nimic de el de duminică. Bărbatul se numește Tili Dionisie și familia sa îl caută cu disperare de aproape trei zile.

Se pare că șoferul cu care călătorea, căruia i-ar fi dat 100 de euro pentru transport, l-ar fi abandonat în benzinărie și ar fi plecat cu bagajele lui în România.

Fiica bărbatului cere ajutorul! Dacă îl vedeți, apelați 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

Autoritățile, anunț despre apă caldă și căldură în Burcurești. Locuitorii Capitalei pregăteau un miting de protest... Revoltător! Ce s-a întâmplat cu oile salvate de voluntari de pe vaporul eșuat: „Le-au aruncat într-o dubă și au plecat”...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x