Live acumJuramantul
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Familia lui Dani Vicol s-a hotârât! Câți bani vrea de la Gino Iorgulescu, după ce Mario le-a ucis fiul de 24 de ani

Părinții lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, ar fi cerut bani familiei acestuia, drept daune pentru pierderea suferită. 

Părinții lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, ar fi cerut bani familiei acestuia, drept daune pentru pierderea suferită.

A trecut aproape o săptămână de când Dani Vicol, tânărul de 24 de ani mort în urma accidentului rutier produs de Mario Iorgulescu, a fost înmormântat, iar acum părinții acestuia vor să se facă dreptate. Astfel, ei au decis să ceară familiei lui Mario daune morale pentru pierderea suferită.

Citește și: Au curs râuri de lacrimi la înmormântarea lui Dani Vicol. Mama și soția tânărului nu s-au dezlipit de sicriul acestuia

Conform România TV, un membru al familiei lui Dani Vicol ar fi mers la spitalul unde se află internat șoferul vinovat pentru a-i cere tatălui său daune morale, în valoare de trei milioane de euro, câte un milion pentru cei doi copii ai lui Dani și un milion de euro pentru familia acestuia.

Citește și: Ultimele clipe ale lui Dani Vicol povestite de cel care l-a scos din mașină: „S-a uitat în ochii mei, a clipit o dată și apoi...”

De cealaltă parte, la scurt timp după producerea accidentului teribil, în urma căruia Mario Iorgulescu fost internat în spital, el luptându-se pentru viața lui, Gino Iorgulescu a declarat public că va avea grijă de copiii victimei: ”Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun".

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro