Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Familia lui Emi Pian, disperată! Primele declarații ale rudelor interlopului ucis: „Suntem oameni, avem copii!”

Familia lui Emi Pian rupe tăcerea! Finul interlopului vorbește despre răzbunare și intervenția fără precedent a forțelor de ordine la priveghiul fostului lider al clanului Duduianu.

Este mobilizare fără precedent la casa în care este depus sicriul lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, ucis în timpul unei partide de barbut. Poliția a înconjurat vila și nu nu ar mai permite accesul nimănui.

Forțele de ordine au înconjurat locul și nu mai lasă pe nimeni să intre. Acum, la căpătâiul liderului de clan este numai familia, după ce ieri s-au perindat sute de oameni.

„Ne-am speriat când am văzut atâta poliție. Nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi, să nu lase lumea să vină să-l vadă. Vrem să putem să stăm la priveghi.

Ne-a șocat câtă poliție a venit. N-a fost scandal, nici n-o să fie cum s-a spus, că ne batem, că ne tăiem, că ne omorâm...Niciodată!

Am plâns, am urlat cu masca la gură! Nu suntem câini, suntem și noi niște oameni. Nu suntem bolnavi, nu cred în așa ceva, că doar avem și noi copii, câte cinci-șase, nepoți și toate alea. Suntem foarte îndurerați.

Poliția trebuie să își facă treaba, nu ne punem contră, dar și ei trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, a declarat finul lui Emi Pian, pentru România TV.

Imagini halucinante au fost surprinse la priveghiul interlopului Emi Pian. În imaginile făcute publice de un tânăr care a participat la priveghiul fostului lider al clanului Duduianu, sute de persoane s-au înghesuit în curtea locuinței, fără să respecte măsuri de prevenție împotriva coronavirusului.

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a asigurat că forțele de ordine vor asigura paza în zonă.

Recomandari