Live acumFilm: Zona verde
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Familia Luizei, în stare de șoc! Anunț de ultimă oră din partea DIICOT! Ce s-a descoperit

Șoc mare pentru familia Luizei Melencu! Aceasta a primit o lovitură cumplită recent și este mama tinerei este distrusă de durere! Femeia a făcut o declarație cutremurătoare.

Șoc mare pentru familia Luizei Melencu! Aceasta a primit o lovitură cumplită recent și este mama tinerei este distrusă de durere! Femeia a făcut o declarație cutremurătoare.

La scurt timp după arestarea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Mai mult decât atât, acesta a spus că a ascus osemintele tinerei Luizei într-o pădure de lângă casa lui, din Caracal.

Specialiștii s-au deplasat la fața locului, au venit echipe de criminaliști de la București și au fost folosiți chiar câini special antrenați pentru a depista mirosuri și urme.

Recent, procurorii DIICOT au anunțat oasele găsite în pădurea de lângă Caracal nu aparţin Alexandrei, ci altei fete cu vârsta între 15 şi 19 ani.

Deși asta înseamnă că rămăşiţele ar putea fi ale Luizei Melencu, fata care a dispărut de acasă în luna aprilie a acestui an, mama ei continuă să spere că fata ei nu este moartă, potrivit bugetul.ro.

Rezultatele ADN care vor confirma dacă fragmentele osoase aparțin Luizei sau este vorba despre o a treia victimă sunt așteptate la sfârșitul acestei săptămâni, conform unui anunț oficial al DIICOT.

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu ştim dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu. Eu vorbeam cu ea zi de zi, chiar dacă eram plecată 5-6 luni pe an”, a declarat mama Luizei, care speră că fata ei trăiește.