Antena Căutare

Familia unuia dintre bărbații diagnosticați cu coronavirus nu mai are liniște: „Un necunoscut a sunat-o pe sotia mea, să o întrebe, plângând, dacă...”

A aflat din presă că fusese depistat cu coronavirus. Ambulanța ce trebuia să-l ducă la spital s-a lăsat așteptată 12 ore. Și-a strigat revolta pe Facebook. Zeci de mii de oameni i-au împrăștiat mesajul. De atunci, nu mai are pace: „O persoană necunoscută a sunat-o pe soția mea să o întrebe, plângând, dacă coronavirusul doare și dacă durerea poate fi suportată”

Familia unuia dintre bărbații diagnosticați cu coronavirus nu mai are liniște: „Un necunoscut a sunat-o pe sotia mea, să o întrebe, plângând, dacă...”
Familia unuia dintre bărbații diagnosticați cu coronavirus nu mai are liniște | Facebook/ Bogdan Aron

Bogdan Aron, unul dintre românii diagnosticați cu coronavirus, este internat de marți la Spitalul Victor Babeș. Bărbatul a dezvăluit, pe Facebook, că a aflat din presă că a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și că a așteptat ambulanța 12 ore.

În doar două zile, postarea lui a redistribuită de peste 27.000 de ori. De atunci, familia și prietenii lui au primit mesaje și telefoane de la persoane - cunoscute sau străino - care tot întreabă despre evoluția bolii.

„Cateva lucruri mai ciudate / dezmintiri / amuzante

Si eu si cunoscutii mei am inceput sa primim mesaje sau telefoane de la oameni cu care ne-am intalnit cu luni sau ani in urma ingrijorati ca pot lua coronavirusul de la noi. Sunteti in siguranta.

Cunoscuti de-ai mei au fost reclamati la DSP pentru ca au fost vazuti ducand gunoiul inainte sa intre in carantina.

Asa cum spuneam, noi suntem ingrijiti bine la Victor Babes si nu am dat niciun interviu la Digi.

Am fost sunat de oameni care doreau sa ma intrebe daca locuiesc in bloc / complex cu ei. Erau din zone in care n-am locuit niciodata.

Daca v-ati intalnit cu cineva, care s-a intalnit cu cineva, care s-a intalnit cu cineva care are coronavirus probabil sunteti in siguranta. Zic probabil pentru ca suntem cu totii pana la urma la maxim #6degreesofseparation #joke.

Expertul care a prezis exact evoluția coronavirusului a anunțat când se va sfârși pandemia: „Este doar începutul”

O persoana necunoscuta a sunat-o pe sotia mea sa o intrebe plangand daca coronavirusul doare si daca durerea poate fi suportata de un adult. Intelegem ingrijorarea si preventia, insa panica dusa uneori la extrem nu face bine nimanui.

Desi suntem internati in spital, noi am incercat in perioada asta sa raspundem, sa ajutam si sa linistim pe toti cei care ne-au contactat. Insa, in afara unor informatii de baza si a unor ganduri bune, nu suntem in masura sa ajutam dpdv medical pe nimeni.

„O vedem la geam, plângând”. O femeie este blocată de două zile în casă cu cadavrul soțului ei, ucis de coronavirus. „Nimeni nu se atinge de ei!”

Luati legatura cu medicul de familie, sunati la 0800800358 sau contactati autoritatile. Da, din pacate e nevoie ca uneori sa insistati (zeci de telefoane), dar acum aceasta este solutia”, a scris Bogdan, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un medic din Timișoara a vindecat cinci pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat care este metoda cea mai eficientă... România închide granițe și blochează temporar exportul de medicamente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x