Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, decizie de ultimă oră! Ce vor de la anchetatori. „E posibil”

Familiile adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis, vor ca iubiții fetelor să fie audiați din nou.   

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Despre iubitul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu spune că ar avea un anturaj suspect.

În ziua dispariției Alexandrei Măceșanu, fata ar fi trebuit să se întâlnească cu iubitul ei în Caracal. Una dintre prietenele Alexandrei a povestit că iubitul fetei este din satul Reșca și că în ziua dispariției, cei doi voiau să se întâlnească.

De altfel, apropiata Alexandrei Măceșanu a adăugat că cei doi erau iubiți de un an.

„Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal", preciza prietena Alexandrei Măceșanu.

Unchiul Alexandrei a declarat că după dispariția Alexandrei Măceșanu, băiatul a refuzat să sevadă cu familia fetei, ceea ce i s-a părut suspect.

Tânărul nu a vurt să se implice în cazul crimelor din Caracal și a oferit o singură declarație prin intervenție telefonică la România TV. Întrebat dacă este de părere că Dincă a dus-o în străinătate, tânărul a spus: „Nu ştiu. Orice e posibil".

Recomandari