Antena Căutare

Fără căldură şi apă caldă timp de trei zile! Anunţul a fost făcut de autorităţi

Furnizarea apei calde și agentului termic va fi întreruptă temporar de joi, în zona Drumul Taberei, pentru executarea de lucrări în cadrul proiectului "Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon".

Fără căldură şi apă caldă timp de trei zile! Anunţul a fost făcut de autorităţi Galerie
| www.opiniatimisoarei.ro

Furnizarea apei calde și agentului termic va fi întreruptă temporar de joi, în zona Drumul Taberei, pentru executarea de lucrări în cadrul proiectului "Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon".

De această situație vor fi afectați locatarii a 245 de blocuri situate în perimetrul descris de străzile Brașov, Valea Călugărească, Râul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeșului, Aleea Pârva și Valea Ialomiței.

"RADET București anunță că va întrerupe temporar furnizarea apei calde și agentului termic pentru încălzire în zona Drumul Taberei din sectorul 6, începând cu 5 noiembrie, ora 00,00. Întreruperea a fost cerută de Primăria Municipiului București pentru executarea unor lucrări finanțate în cadrul proiectului 'Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei — Pantelimon'", se arată într-un comunicat al RADET.

E oficial: Cât vor plăti bucureştenii căldura la iarnă

Reprezentanții constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuție de maximum 54 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă și căldură va putea fi reluat cel mai târziu sâmbătă, ora 6,00.

''Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat și îi asigurăm că RADET va urmări ca reluarea furnizării agentului termic să fie făcută în termenul anunțat de constructor'', precizează comunicatul.

Zile libere luna aceasta! Când vor sta acasă angajații... Vremea se răceşte în toată ţara! Prognoza meteo pentru 5 şi 6 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x