Antena Căutare

Farsă macabră la 112! Un bărbat a semnalat opt cadavre într-un camion frigorific, între Timișoara și Arad. Autoritățile au făcut cercetări

Alertă la 112: Opt cadavre într-un camion frigorific, între Timișoara și Arad. Autoritățile fac cercetări

Farsă macabră la 112! Un bărbat a semnalat opt cadavre într-un camion frigorific, între Timișoara și Arad. Autoritățile au făcut cercetări
| adevărul.ro

O farsă macabră făcută în această seară de un bărbat care a sunat la 112 anunțând că trupurile a opt persoane s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de Timișoara, pe drumul care duce spre Arad,=. Autoritățile au ajuns la fața locululi și au facut cercetări.

Alerta a fost dată în jurul orei 20:20, prin numărul de urgență 112. Din primele informații de la fața locului, citate de tion.ro, se pare că în remorca frigorifică a unui autotren ce se deplasa pe drumul Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, ar fi mai multe trupuri neînsuflețite. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de opt oameni decedați.

Poliția, pompierii și echipaje de ambulanță cercetează șoseaua pentru a confirma apelul prin 112. Bărbatul care a sunat la numărul de urgență nu a precizat o locație exactă, precizând către dispeceratul 112 doar faptul că 7-8 oameni morți se află în remorca unui autotren de la marginea Autostrăzii A1, porțiunea dintre Timișoara și Arad.

În urma primelor cercetări realizate de Poliție însă evenimentul nu se confirmă, fiind foarte posibil să fie vorba despre o farsă.

Autorităţile din Timiş au fost alertate prin serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe drumul care leagă Timişoara de Arad, ar fi fost descoperite opt persoane decedate într-o camionetă frigorifică, informează tion.ro.

Poliţia nu a confirmat încă evenimentul, dar potrivit sursei citate mai multe echipaje de Poliţie au pornit în căutarea camionului.

sursa foto: adevărul.ro

Record de spargeri în Târgoviște. Un hoț a luat la rând toate magazinele din centrul orașului și... e liber!... Elevi învăţaţi cum să se descurce în situaţii limită, pentru a salva vieţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x