Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Fata dispărută în judeţul Cluj a fost găsită în stare gravă pe un câmp. Sonia a fost bătută și abuzată

Încă un caz cutremurător iese la iveală! Tânăra de 16 ani din Cluj care a dispărut după ce a plecat la școală a fost găsită abandonată pe un câmp. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că fata a fost bătută și violată. Sonia a fost dusă de urgență la spital.

Încă un caz cutremurător iese la iveală! Tânăra de 16 ani din Cluj care a dispărut după ce a plecat la școală a fost găsită abandonată pe un câmp. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că fata a fost bătută și violată. Sonia a fost dusă de urgență la spital.

După numeroase cercetări și căutări, ea a fost găsită ieri, abandonată pe un câmp. Polițiștii care au făcut descoperirea au constatat că aceasta a fost bătută și violată și au dus-o imediat la spital. Ea nu a dorit să le spună oamenilor legii ce i s-a întâmplat, cel mai probabil, atacatorul sau atacatorii au amenințat-o cu moartea. Oficialii anchetează cazul și au deja un cerc de suspecți.

Tânăra de 16 ani s-a pornit vineri la școală și nu a mai ajuns acasă. Sonia a plecat din Cojocna spre Cluj-Napoca, a ajuns la școală, iar la revenire acasă a mai apucat să discute cu părinții pentru ultima dată. Apoi, telefonul i-a fost închis și părinții nu au mai putut da de ea. Atunci a acționat monstrul care prins-o și a abuzat-o.

Fata dispărută în judeţul Cluj a fost găsită în stare gravă pe un câmp. Sonia a fost bătută și abuzată

Poliția a anunțat lipsa fetei sâmbătă dimineața, când deja era căutată de ore bune.

Procurorii au contactat Jandarmeria și au început să caute eleva cu ajutorul câinilor de urmă, reușind să o găsească în jurul orei 13.00. Aceasta era în stare de inconștiență, bătută crunt și în hiopotermie, fiind lăsată ore bune, dacă nu chiar peste noapte, în lanul de porumb.

”Se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.

In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt", precizeaza Politia Cluj.

Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie, scrie stiridecluj.ro.

Recomandari