Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Fata ucisă de criminalul din Caracal, criticată dur de Ecaterina Andronescu! „Pe vremea mea...”

Ministrul Educației, Ecaterina Andronenscu, a făcut o declarație la care  nimeni nu s-ar fi așteptat. Aceasta a criticat-o pe Alexandra Măceșanu, tânăra care a fost răpită, violată și omorâtă de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronenscu, a făcut o declarație la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aceasta a criticat-o pe Alexandra Măceșanu, tânăra care a fost răpită, violată și omorâtă de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie". O altă tânără a dispărut în condiții similare, în urmă cu patru luni. Vinovat ar fi Gheorghe Dincă, cel care le-a luat pe fete cu mașina și apoi le-a dus la casa lui, locul crimelor.

CRIMINAL DIIN CARACAL. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Fata ucisă de criminalul din Caracal, criticată dur de Ecaterina Andronescu! „Pe vremea mea...”

Recent, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul incredibile, chiar în timpul unei emisiuni televizate.

CRIMINAL DIIN CARACAL. Potrivit acesteia, pe „vremea ei” (făcând refererire la perioada copilăriei din perioada comunistă), tinerele fete erau instruite de părinți să nu inte în contact cu străinii, să nu ia mașina la ocazie și cei mici, crescuți cu cheia de gât, au avut mereu mai multă responsabilitate, a afirmat aceasta.

CRIMINAL DIIN CARACAL. În plus, când purtau cheia la gât, copiii erau învăţaţi în cadrul familiei şi şcolii să fie mult mai responsabili.

Declarațiile ministrullui Educației au stârnit un val de reacții în mediul online.

Recomandari