Antena Căutare

Felicitări cu mesaje ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 23 și 24 aprilie 2022

Paștele e prilejul ideal de a petrece timp cu familia și de a le trimite felicitări/mesaje celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. Am pregătit o serie de imagini cu mesaje și urări ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat” pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram de Paște 2022. Le găsești în galeria foto.

imagine felicitare cu flori si cer senin alaturi de un mesaj de paste 2022 cu paste fericit si hristos a inviat Galerie
Paștele e prilejul ideal de a petrece timp cu familia și de a le trimite felicitări/mesaje celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. Am pregătit o serie de imagini cu mesaje ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat” pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram de Paște 2022. Le găsești în galeria foto. | Shutterstock.com

Ai și tu prieteni sau rude cărora vrei doar să le reamintești că te gândești la ei sau dorești să le urezi ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat”?

Am făcut o selecție de imagini și felicitări speciale pentru Paște 2022, care va aduce zâmbetul pe buze celor pe care nu-i poți avea aproape fizic în aceste zile deosebite.

Citește și: Paște 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții de Înviere, pe 24 și 25 aprilie 2022. Ce nu e bine să faci în zilele de sărbătoare

Mesaje ilustrate sunt speciale și potrivite pentru bunici, părinți, nași, mătuși și unchi, dar și colegi de muncă, facultate, școală și prieteni apropiați. Le găsești pe toate în galeria foto atașată acestui articol.

De asemenea, dacă preferi ceva mai simplu, am selectat pentru tine mai multe mesaje pentru Paște 2022, pe care le găsești în rândurile următoare. Nu au cum să nu fie pe placul tău :).

Citește și: Ce semnificație are fiecare denie din Săptămâna Patimilor și cum se ține corect post

Felicitări cu mesaje speciale ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat” pentru Paște 2022

Paștele este cea mai importantă sărbătoare creștină De aceea, este prilejul ideal pentru reuniri de familie sau cu prietenii.

Din nefericire, perioada actuală ne poate ține departe de cei dragi. Tocmai pentru a rămâne în contact cu persoanele apropiate, am creat pentru tine mai multe felicitări imagini cu mesaje de ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat”. Alege una și reamintește-le persoanelor iubite că sunt prezente mereu în inima ta.

Citește și: Friptura de miel pentru Paște 2022. Două rețete savuroase pentru grătar și cuptor, potrivite și pentru copii

Așa că, dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj simplu, alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de socializare.

În galeria acestui articol vei găsi mai multe mesaje foto care conțin urări și mesaje de Paște 2022, tocmai bune de expediat pe 23, 24 și 25 aprilie.

Mesaje cu urări ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat” pentru Paște 2022

Dacă dorești un mesaj simplu de Paște 2022, în continuare vei regăsi mai multe mesaje cu urări de ”Paște Fericit” și ”Hristos a Înviat”. Ai găsit ceva pe gustul tău? Dacă da, poate vrei să dai un share acestui articol, să ajungă la cât mai multe persoane care caută mesaje de trimis în aceste zile sfinte.

Citește și: Prognoză meteo de Paște 2022. Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Mesaje text de trimis prin SMS, Facebook, Whatsapp sau Facebook:

  • E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paște fericit!
  • Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit! Îți duc dorul!
  • În zi de sărbătoare, sper să coboare liniştea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa și să vă aducă renaşterea credintei, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!
  • Fie ca lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!
  • Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie și iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!
  • Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit! Hristos a Înviat!
  • Dumnezeu S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul să poată deveni purtator de duh” (Sfântul Atanasie cel Mare). De Paște fii mai întelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să îți umple viata. Hristos a Înviat!
  • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat! Paște binecuvântat.
  • Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
  • Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
  • Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!
  • Să ai parte de multă căldură în suflet și în cămin, bucurie în inimă, sănătate și dorință de muncă. Hristos a Înviat! Paște fericit alături de cei dragi!
  • Pomii înfloriți, mireasma florilor și ciripitul păsărilor șoptesc că a sosit Paștele. Sufletul să-ți fie cald atât în aceste zile de sărbătoare, cât și în fiecare zi a vieții tale. Paște fericit!
  • Bucuria vine din lucruri mărunte, iar dragostea față de frumos vine din trăirile noastre. Hristos a Înviat! Paște fericit alături de cei dragi ție.
  • Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Te-ar putea interesa și:

ANPC, amenzi de sute de mii de lei. În ce condiții era ținută carnea pentru Paște, într-o celebră piață din București FO... Paște 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții de Înviere, pe 24 și 25 aprilie 2022. Ce nu e bine să faci în zilele de s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x