Antena Căutare

Felicitări de Sfântul Andrei 2022 cu ”La mulți ani, Andrei/Andreea” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook azi, 30 noiembrie

Pe 30 noiembrie 2022, sute de mii de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei. Dacă vrei să le spui sărbătoriților ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am creat mai multe mesaje ilustrate pentru tine. Iată ce felicitări cu mesaje simpatice poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram de Sfântul Andrei pentru Andrei, Andreea, Andra, Anda, Deea.

Pe 30 noiembrie 2022, sute de mii de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei. Dacă vrei să le spui sărbătoriților ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am creat mai multe mesaje ilustrate pentru tine. Iată ce felicitări cu mesaje simpatice poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram de Sfântul Andrei pentru Andrei, Andreea, Andra, Anda, Deea.

Shutterstock.com

Miercuri, 30 noiembrie 2022, românii îl sărbătoresc pe Sfântul Apostol Andrei. Vorbim despre o sărbătoare specială, despre care există o mulțime de legende. Una dintre ele spune că în noaptea dintre 29 și 30 noiembrie 2022, tinerele își pot visa alesul și că cerul se deschide.

O superstiție spune că atunci spiritele rele bântuie printre oameni și animalele pot vorbi. De aceea, pe la sate se pune usturoi la uși, porți și ferestre. Sătenii nu protejează doar locuința lor, ci și pe cea a animalelor.

Citește și: Sfântul Andrei. Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale urări de la mulți ani

Totuși, sărbătoarea Sfântul Andrei 2022 nu este doar despre tradiții și superstiții, despre care puteți citi mai multe AICI. Este ziua în care o mulțime de români își celebrează onomastica. Mii de persoane poartă numele Andrei, Andreea sau derivate ale acestora, iar 30 noiembrie 2022 este o zi specială pentru ei.

Felicitări Sfântul Andrei 2022 cu ”La mulți ani, Andrei/Andreea” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook

Azi, 30 noiembrie 2022, este Sfântul Andrei. Mii de români își celebrează onomastica în această zi specială. Dacă vrei să le fi alături pritenilor care poartă numele de Andrei, Andreea și alte derivate, ți-am pregătit mai multe felicitări speciale.

Dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj banal, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de social media pe care le folosești.

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje foto care conțin urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie 2022, atunci când Biserica îl prăzmuiește pe Sfântul Andrei, unul dintre cei mai importanți Apostoli.

Mai multe felicitări cu ”La mulți ani, Andrei/Andreea” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook azi, 30 noiembrie găsiți în GALERIA FOTO.

Atenție, însă, nu doar persoanele care poartă numele de Andrei și Andreea sunt sărbătorite pe 30 noiembrie 2022, ci și cei care se numesc Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andrieș, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea.

Sfântul Andrei, sărbătoare azi, 30 noiembrie 2022. Cum a murit Sfântul Andrei

Sfântul Andrei, care este sărbătorit azi, 30 noiembrie 2022, a fost ucenicul Sfântului Ioan Botezătorul, după care a devenit al lui Iisus Hristos.

Apostolul Andrei a fost primul propovăduitor al Evangheliei la geto-daci și a predicat în Pont, Tracia și Scitia. Sfântul ar fi fost hirotonit ca episcop la Odussos sau Odessos pe Amplias, care era ucenicul lui.

Citește și: Mesaje de Sfântul Andrei. Ce mesaje, urări, sms-uri, felicitări poți trimite sărbătoriților de Sf Andrei

În Scriptură, Sfântul Andrei este menționat la înmulțirea pâinilor și a peștilor, dar și după Învierea lui Lazăr când, împreună cu Filip, îi spune Mântuitorului că niște elini doresc să-L vadă.

Sfântul Apostol Andrei s-a stins din viață ca martir la Patras. Deși se spune că a murit pe o cruce care avea formă de X, nu se cunoaște data reală a martirizării. Unii istorici consideră că a avut loc în jurul anului 64.

Semnificația prenumelui Andrei. Ce înseamnă

Prenumele Andrei provine din cuvântul grecesc „aner”, care înseamnă viril, curajos și energic. De asemenea, este asociat și bărbăției și se crede că era stăpânul lupilor. De aceea, se consideră că persoanele care poartă numele Andrei au un al șaselea simț.

Prenumele Andreea înseamnă energie, curaj și se spune că fetele care se numesc așa sunt energice și foarte curajoase.

Fosta Miss România, la un pas să rămână fără dinţi: "Am crezut că e normal ce aveam" . Ce i s-a întâmplat... Cum reglezi ușile și geamurile de termopan pe timp de iarnă. Trucul care te ajută să economisești banii pentru căldură...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x