Antena Căutare

Felicitări Sfânta Maria 2021. Mesaje foto cu ”La mulți ani” pentru cei dragi de 8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului

Pe 8 septembrie 2021, milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria Mică. Dacă ai persoane dragi cărora vrei să le spui ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am ales mai multe mesaje ilustrate ideale pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Le găsești în rândurile de mai jos, alături de urări text pentru această zi.

felicitare cu fundal alb si flori in dreapte pe care scrie ”felicitari și mesaje pentru sfanta maria” Galerie
Pe 8 septembrie 2021, milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria Mică. Dacă ai persoane dragi cărora vrei să le spui ”La mulți ani” cu ajutorul unei felicitări, am ales mai multe mesaje ilustrate ideale pentru a le aduce zâmbetul pe buze | Shutterstock.com

Dacă ai persoane dragi cărora vrei să le urezi ”La mulți ani” sau vrei să dorești doar să le reamintești că ți-au apărut în gând, poți selecta o felicitare de Sfânta Maria Mică 2021 din rândurile următoare.

Am făcut pentru tine o selecție pentru a te ajuta să aduci zâmbetul pe buze chiar și celor mai mofturoși sărbătoriți.

Pe 8 septembrie 2021, peste 2 milioane de români își celebrează onomastica. Dacă nu vrei să le trimiți celor la care ții câte un mesaj text din selecția de mai jos, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook.

Citește și: Tradiții Sfânta Maria Mică: 8 septembrie 2021. Ce nu e bine să faci de Nașterea Maicii Domnului

Sfânta Maria Mică 2021: Felicitări foto și mesaje text pentru cei dragi

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje text cu urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 8 septembrie 2021. Dacă nu vrei un simplu mesaj, dă click pe GALERIA FOTO atașată acestui articol și alege felicitarea care îți este pe plac.

Iată ce mesaje text le poți trimite persoanelor apropiate de Sfânta Maria 2021:

  • Prieten drag, să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani de Sfânta Maria Mică 2021!

  • Draga/ dragul meu, păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat. Pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om minunat! Lumina Sfintei Marii să îți lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani de Sfânta Maria Mică 2021!
  • E ziua ta, Maria/ Marian. Ai un nume frumos și simplu, la fel de pur ca tine și la fel de dulce. La mulți mulți ani!
  • De Sfânta Maria, îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar numele pe care îl porţi să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua prenumelui tău!

  • De onomastica ta, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. La mulți ani, Maria!
  • Azi este un moment special pentru tine, așa că mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani! Multă iubire!
  • Să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulți ani de Sfânta Maria 2021!
  • Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani, Maria/Marian!

  • Maica Domnului a învins tristeţea şi lacrimile. Tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor. La mulți ani plini de bucurie și râsete!
  • Este este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La multi ani de Sfânta Maria 2021!

  • În această zi sfântă, în drumul tău să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze, în această zi sfântă, fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Maria/Marian!

Tradiții Sfânta Maria Mică: 8 septembrie 2021. Ce nu e bine să faci de Nașterea Maicii Domnului... (P) Record pe piața muncii: cea mai fierbinte vară din ultimii trei ani.103.000 de joburi, scoase la bătaie în iunie-aug...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x