Antena Căutare

Femeia care s-a dus la Spitalul Judeţean Buzău cu simptome ale unei afecţiuni respiratorii nu este infectată cu coronavirus, ci are gripă

Femeia de 29 de ani din Râmnicu Sărat care marţi s-a prezentat la Spitalul Judeţean Buzău cu febră, dureri musculare şi tuse, spunând că a venit recent din Italia, nu este infectată cu coronavirus, ci are gripă de tip A.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, analizele făcute la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti au arătat că femeia din Râmnicu Sărat nu este infectată cu coronavirus. Ea are gripă de tip A şi va rămâne internată până la vindecare.

Marţi, a fost infirmată şi prima suspiciune de coronavirus din judeţul Buzău, la femeia de 52 de ani care a venit cu microbuzul din regiunea italiană Lombardia, iar pe drum a primit un telefon de la o prietenă cu care a lucrat acolo şi care i-a spus că este suspectă de coronavirus, prezentând simptome de boală.

Femeia a fost preluată şi dusă în final la centrul de carantină de la Arbănaşi, comuna Beceni, unde va rămâne internată până la expirarea celor 14 zile de carantină.

Sursa : news.ro

Medicul Monica Pop, dezvăluire uriașă despre coronavirus și România! „De ei depinde viața! S-o fi gândit cineva?!”... Ultima oră! Italia anunță primele cazuri de copii infectați cu coronavirus...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x