Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Drama teribilă a femeii care s-a sinucis la patru zile după ce născuse: ”Și-a găsit mama moartă în casă!” Tânăra adusese pe lume un băiețel perfect sănătos

Apar noi detalii în cazul tinerei în vârstă de 33 de ani care s-a sinucis la patru zile după ce a devenit mamă. Femeia s-a aruncat de la balconul maternității din Iași, iar în spatele bucuriei de a deveni mamă se ascundea o dramă teribilă, întrucât pe când era doar o puștoaică, ea și-a găsit mama moartă. 

Drama teribilă a femeii care s-a sinucis la patru zile după ce născuse

Tânăra care devenise mamă în urmă cu patru zile și care a ales să se sinucidă ascundea o dramă teribilă, întrucât atunci când avea 18 ani, ea și-a găsit propria mamă moartă în casă, femeia punându-și capăt zilelor.

"Astăzi am aflat de la familie că mama era cunoscută cu antecedente psihiatrice. La vârsta de 18 ani, şi-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci ea avut internări la spitalul de psihiatrie, a avut un tratament. Nu ştim dacă l-a urmat, dacă l-a întrerupt. Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei, şi faptul că depresia post-partum există cu o frecvenţă de la 1 la 3% dintre femeile care au născut, a suferit acest accident nefericit", a detaliat Anca Bivoleanu, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

O femeie și-a pus capăt zilelor la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. Tânăra avea 33 de ani și născuse în urmă cu patru zile

Potrivit sursei citate, femeia de 34 de ani a născut un băieţel sănătos.

"La 72 de ore de la naştere, facem externarea tuturor copiilor sănătoşi. Probabil i s-a declanşat o temere, o frică. În data zilei de 12 februarie, a dat naştere unui băieţel sănătos, de 2.510 grame, care a primit nota 9 (scor APGAR -n.r). Copilul este sănătos, cu evoluţie favorabilă, internat la noi în sectorul de Neonatologie 1, fiind monitorizat", a declarat presei Anca Bivoleanu.

Infirmierele au descoperit însă tragedia, când au venit să facă curăţenie de dimineaţă au văzut uşa deschisă la balcon, au văzut-o pe femeie căzută, au anunţat imediat, dar nu a mai putut fi salvată.


Cele mai noi stiri
Lajumate.ro