Live acumFilm: Transformers 3
Prime Time 20:00Film: Transformers 3

Detalii incredibile ies la iveală despre femeia care și-a abandonat copiii, în Alexandria: ”Pleca de acasă cu diverși băieți!”

O rudă îndepărtată a tinerei care și-a abandonat copiii în fața Spitalului din Alexandria a făcut mărturisiri teribile despre aceasta. 

O rudă îndepărtată a tinerei care și-a abandonat copiii în fața Spitalului din Alexandria a făcut mărturisiri teribile despre aceasta.

Mai exact, femeia a mărturisit că Lenuța Călin și-a abandonat copiii după ce și ea ar fi fost abandonată de mamă la rândl ei.

Apar noi informații în cazul femeii care și-a abandonat cei doi copii la Spitalul din Alexandria!

„Ştiu că mama ei la fel a făcut cu ea, a abandonat-o. Mama ei are 8 copii şi pe ea a lăsat-o la bunica ei, în comuna Grajduri. A fost crescută de bunica ei. Ştiu că la 17 ani a plecat de acasă cu diverşi băieţi. (...) Ştiu că bunica sa i-a dat o educaţie bună şi a crescut-o bine, dar am înţeles că are şi probleme de comportament“, a spus femeia, conform Adevărul.

A apărut mama copiilor care au fost abandonați la poarta Spitalului din Alexandria! Cine este femeia care și-a lăsat băieții în frig ore în șir

Doi copii, unul de un 1 şi câteva luni, celălalt de 5-6 luni, au fost abandonaţi în zona Spitalului Judeţean Alexandria sâmbătă, 8 decembrie. În urma unui apel la 112 a unei femei, un echipaj de ambulanţă i-a adus pe micuţi la spital.

Copii se află acum la secţia Pediatrie, au uşoare afecţiuni respiratorii - adaugă Dobre, probabil de la frig - şi a fost anunţată Poliţia şi Protecţia Copilului. Potrivit acestuia, azi sau mâine vor fi luaţi de cei de la Direcţia de Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială.