Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Detalii incredibile ies la iveală despre femeia care și-a abandonat copiii, în Alexandria: ”Pleca de acasă cu diverși băieți!”

O rudă îndepărtată a tinerei care și-a abandonat copiii în fața Spitalului din Alexandria a făcut mărturisiri teribile despre aceasta. 

O rudă îndepărtată a tinerei care și-a abandonat copiii în fața Spitalului din Alexandria a făcut mărturisiri teribile despre aceasta.

Mai exact, femeia a mărturisit că Lenuța Călin și-a abandonat copiii după ce și ea ar fi fost abandonată de mamă la rândl ei.

Apar noi informații în cazul femeii care și-a abandonat cei doi copii la Spitalul din Alexandria!

„Ştiu că mama ei la fel a făcut cu ea, a abandonat-o. Mama ei are 8 copii şi pe ea a lăsat-o la bunica ei, în comuna Grajduri. A fost crescută de bunica ei. Ştiu că la 17 ani a plecat de acasă cu diverşi băieţi. (...) Ştiu că bunica sa i-a dat o educaţie bună şi a crescut-o bine, dar am înţeles că are şi probleme de comportament“, a spus femeia, conform Adevărul.

A apărut mama copiilor care au fost abandonați la poarta Spitalului din Alexandria! Cine este femeia care și-a lăsat băieții în frig ore în șir

Doi copii, unul de un 1 şi câteva luni, celălalt de 5-6 luni, au fost abandonaţi în zona Spitalului Judeţean Alexandria sâmbătă, 8 decembrie. În urma unui apel la 112 a unei femei, un echipaj de ambulanţă i-a adus pe micuţi la spital.

Copii se află acum la secţia Pediatrie, au uşoare afecţiuni respiratorii - adaugă Dobre, probabil de la frig - şi a fost anunţată Poliţia şi Protecţia Copilului. Potrivit acestuia, azi sau mâine vor fi luaţi de cei de la Direcţia de Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro