Antena Căutare

Femeie atacată cu bâta, la Baia Mare! Soțul nervos a făcut praf mașina | FOTO

Caz şocant în Baia Mare. Un bărbat înarmat cu o bâtă a distrus o maşină în care se aflau două persoane şi l-a rănit pe şofer.

Femeie atacată cu bâta, la Baia Mare! Soțul nervos a făcut praf mașina | FOTO
| sursa foto: stirimm.ro

Caz şocant în Baia Mare. Un bărbat înarmat cu o bâtă a distrus o maşină în care se aflau două persoane şi l-a rănit pe şofer.

Incidentul s-a petrecut în fața mai multor copii, care la momentul respectiv se jucau în fața blocului.

Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că bărbatul este chiar soțul femeii aflate pe scaunul din dreapta al mașinii pe care a atacat-o. Nu se știe cu exactitate ce motiv a avut acesta pentru a recurge la un asemenea gest.

Femeia se afla pe scaunul din dreapta, iar la volan se afla un coleg al acesteia, amândoi angajați ai primăriei din Baia Mare. Cei doi tocmai s-au intors din Olanda unde au fost plecati in interes de serviciu.

Initial, in masina au calatorit trei persoane, insa una din ele a coborat mai devreme. Ajunsi pe strada Petru Rares din Baia Mare, unde locuia femeia, de nicaieri a aparut sotul cu o bata. Acesta a lovit geamul din dreapta, apoi parbrizul si ulterior geamul din stanga soferului. Ocupantii autoturismului au fost luati prin surprindere.

Florina Metes, purtator de cuvant Poliția Maramureș: “Colegii mei, din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, care au intervenit la fata locului, au identificat un barbat de 42 de ani, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere. Nu s-a impus emiterea unui ordin de protectie”, informează cei de la ziarmm.ro.

Bebeluș găsit mort într-un tomberon, la Piatra-Neamț! Fetița avea urme de violență pe corp... Vrancea: Adolescent reţinut după ce a încercat să-i fure geanta unei femei aflate la volan, într-o coloană de maşini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x