Antena Căutare

A dat frâu liber pasiunii și a ajuns direct la spital! Femeie de 43 de ani, operată de urgență după ce a acceptat o practică bizară în dormitor

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a ajuns pe mâinile medicilor după ce a experimentat fantezii desprinse parcă din filmele pentru adulți. 

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a ajuns pe mâinile medicilor după ce a experimentat fantezii desprinse parcă din filmele pentru adulți.

Femeia în vârstă de 43 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență ”Sf. Pantelimon” însoțită de soțul ei și a intrat direct în sala de operații.

Citește și: Caz incredibil la un spital privat din Bucureşti! Un copil de un an şi 10 luni a murit după o operaţie de hernie

Se pare femeia a ajuns de urgenţă la spital după ce bărbatul a folosit un morcov pentru stimularea sexuală. Femeia a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru că morcovul a rămas blocat, potrivit Adevărul.

Medicii ginecologi i-a extras cu succes morcovul, iar ulterior a fost externată.

Citește și: După 11 ore pe masa de operație, Darina poate zâmbi pentru întâia oară: „Înainte, ceilalți copii plângeau când îi vedeau chipul”

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România. În urmă cu câteva luni, o femeie a murit subit, după ce partenerul ei i-a inserat un morcov în zona intimă. Bărbatul a sunat la 112, dar a întors ambulanţa din drum şi s-a dus direct la Primărie să scoată certificatul de deces. Legiştii au stabilit că femeia a murit în urma septicemiei cauzate de perforarea colonului.

Avantajele deschiderii unei companii in strainatate... Reguli noi pentru cei care merg pe trotinete și biciclete! Nerespectarea lor aduce amenzi de până la 1.100 de lei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x