Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Femeie descoperită moartă în casă, lângă București. A fost înjunghiată de nouă ori cu cuţitul

O crimă oribilă a îngrozit aseară oraşul Bragadiru, lângă Bucureşti. O tânără de 30 de ani a fost descoperită moartă în casă. Fusese înjunghiată de nouă ori cu cuţitul. Cel care ar fi găsit-o, un tânăr care îi scosese câinele la plimbare, a devenit şi principalul suspect, spun surse din anchetă. Deocamdată nu a fost reţinut, anchetatorii merg şi pe alte piste.

O crimă oribilă a îngrozit aseară oraşul Bragadiru, lângă Bucureşti. O tânără de 30 de ani a fost descoperită moartă în casă. Fusese înjunghiată de nouă ori cu cuţitul. Cel care ar fi găsit-o, un tânăr care îi scosese câinele la plimbare, a devenit şi principalul suspect, spun surse din anchetă. Deocamdată nu a fost reţinut, anchetatorii merg şi pe alte piste.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că, atunci când s-a întors cu câinele de la plimbare, uşa apartamentului era deschisă, iar tânăra zăcea într-o baltă de sânge.

Tânărul a fost neconvingător şi confuz în privinţa orelor în care a luat şi a adus câinele. Astfel, a devenit principal suspect. Mama sa este însă convinsă că altcineva a ucis-o, pentru bani.

Criminaliştii iau în calcul şi alte ipoteze. Mai ales că din casă ar fi lipsit nişte bani, dar şi cheile de la maşină, deşi automobilul este parcat în faţa blocului din Bragadiru.

Recomandari