Antena Căutare

Femeie din Buzău, întoarsă recent din nordul Italiei, a ajuns la spital cu febră, dureri musculare şi tuse. Medicii au trimis-o de urgență la București

O femeie de 29 de ani s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciunea de infecţie cu coronavirus. Femeia a revenit în urmă cu 7 zile din Veneto, unde sunt cazuri confirmate de coronavirus.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, femeia are 29 de ani, este din Ramnicu Sărat şi s-a prezentat marţi dimineaţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, având simptome ale unei afecţiuni respiratorii: febră, tuse şi dureri musculare.

”Aceasta a declarat că acum 7 zile a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia, din zona Veneto, Venetia. Vom aplica procedurile instituite de către DSP, izolarea pacientei ”, transmit reprezentanţii SJU Buzău.

Accesul în UPU-SMURD a fost restricţionat.

Atât pacienţii, cât şi vizitatorii sunt direcţionaţi către o altă intrare în spital, în timp ce, în secţia UPU-SMURD personalul medical ia măsuri de auto protejare şi de limitare a posibilităţilor de răspândire a unei eventuale infecţii cu coronavirus.

Pacienta va fi transferată, în condiţii speciale, la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Sursa : news.ro

Firea: Am găsit în timp record o locaţie pentru carantină, cu o sută de locuri/ Nu sunt cazuri confirmate de coronavirus... Românii, speriați de coronavirus. Au cumpărat făină, ulei și apă și le-au trimis pe microbuz rudelor din Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x